Lysideer i friske sommerfarger

Vi kan ikke få nok av sommeren! Og det er derfor vi tar sommeren inn i stua i form av lamper i vakre sommerfarger. I kombinasjon med lys virker disse sommerfargene enda varmere og garanterer godt humør. Inspirert av fargetonene i smaken av våre favorittis (spesielt sitrus, mynte, jordbær og bringebær) har vi laget et utvalg av lamper med disse vakre sommerfargene.

Solrike
sitrusfarger

[ CITRUS ]

Knapt noen annen farge er mer sommerlig enn sitrusgul. Det minner ikke bare om solmodne sitrusfrukter, men også om solen selv. Hvis du vil bringe strålende lys inn i stuen din, trenger du en lys gul lampe! Våre gule lamper er tilgjengelige i forskjellige materialer og anbefales også i kombinasjon med tre!

Skjønne
jordbær

[ STRAWBERRY CREAM ]

Hvis du lar disse lampene være på, får du umiddelbart lyst på en deilig iskrem med jordbærsmak! Den vakre jordbærrosa minner oss umiddelbart om deilig sorbet og sprer en herlig atmosfære i hele stuen.

Frisk
mynte

[ HINT OF MINT ]

Den dempede myntefargen bør ikke mangle i kategorien vakre sommerpastellfargede lamper. Samtidig er denne sorbetfargen på sin egen måte både filigran og stemningsfull og bidrar til den rette stemningen i alle hjemmets rom. Disse lampene er tilgjengelige i et bredt utvalg av forskjellige former, mønstre og materialkombinasjoner. Ideell for sommeren!

Fruktige
bringebær

[ RASPERRY WINE ]

En sommerfrukt som ikke bør mangle i noen iskrembar er bringebær. Lamper i denne vakre lyse fruktige bringebærfargen skaper en munter atmosfære i huset som vi ikke vil gå glipp av!

  • 1 200 000 produkter på lager
  • 50 dagers åpent kjøp
  • Topp kundeservice og eksperthjelp

Dra fordel av eksklusive rabatter kun for abonnenter på nyhetsbrevet!

Registrer deg nå for vårt gratis nyhetsbrev og spar i dag!

250 kr rabattkode

*Rabattkoden er gyldig i 21 dager fra mottakelse og gjelder bestillinger med en minimumsverdi på 1500 kr. Kun en rabattkode per kunde og for én bestilling. Kan ikke kombineres med andre kuponger eller koder og kan ikke senere trekkes fra en regning. Kan ikke løses inn for produkter fra produsentene Homematic IP og Philips Hue.