Kun

Ekstra rabatt: 10 % fra 1199 kr | 13 % fra 1699 kr - på nesten alt

Opptil 60 % på alle kategorier

Kundeservicesenter


Hvordan kan vi hjelpe deg?

Ta gjerne en titt i våre FAQs, kanskje finner du svar på spørsmålet ditt allerede der.

Ofte stilte spørsmål

Hvordan fungerer en retursending?

Ønsker du å sende en vare i retur? Ikke noe problem. Klikk på linken "Til returportalen" nedenfor. Innloggingsinformasjonen finner du på den tilsendte fakturakopien eller ordrebekreftelsen.

Vi ønsker at varen blir sendt i retur til oss som en fullstendig vare og, hvis mulig, i originalforpakningen. Hvis du ikke har originalforpakningen for hånden kan du bruke et egnet alternativ.

Til returportalen

Kan jeg montere taklampene selv?

De fleste taklampene vi selger er ment for å kobles direkte på skjult anlegg. Det defineres som fast installasjon og man bør da bruke en autorisert installatør. Dersom lampen kan kobles direkte i stikkontakten vil det tydelig fremkomme av produktbildene og produktbeskrivelsen.

Hvor lenge gjelder garantien for et produkt?
 
Alle våre produkter er nye produkter og har en garanti fra produsenten på minst 24 mnd (privatkunder). Garantiperioden starter ved leveringen av produktet.

Når får jeg tilbakebetalingen etter en retur?
 
Så snart du har registrert returen din hos oss vil tilbakebetalingen skje innen 14 dager. Tilbakebetalingen blir gjort til den opprinnelige betalingsmåten du benyttet deg av.

Kan jeg ringe dere for råd også før kjøp?

Selvfølgelig! Det er en fordel for oss om du er informert om våre lamper før kjøp. Still deg selv spørsmål som for eksempel: Hvilken farge, hvilket materiale, hvilken størrelse og form skal min fremtidige lampe ha. Hvilket formål har den? Har den et rent funksjonelt formål og skal gi et godt arbeidslys, er det ønskelig med lysstyring/dimmer, skal den være energisparende osv. Ønsker du at lampen skal være et eksklusivt designet blikkfang? Dette er viktige spørsmål når du skal finne den perfekte lampen for deg.

Vi gir deg gjerne råd om dette og hjelper deg med eventuelle tekniske spørsmål om montering, dimming, passende lyspære og tilbehør, lysfarge osv.

Kommersielle kunder med små eller store behov for eiendomsbelysning er i de beste hender hos oss! Beskriv ditt behov og send oss en skisse av ditt prosjekt. Vi gir deg lysrådgivning og lysberegning og i tillegg ytterst konkurransedyktige tilbud på belysning.

Du kan ta kontakt med oss:
Ma. til fr. 09:00 – 17:00

Returportal

Ønsker du å sende et defekt/skadet produkt i retur?

Ta kontakt med oss via returportalen for raskest mulig behandling

Til returportalen

Ta kontakt med kundeservice

Kontaktskjema

For dataene som sendes inn via kontaktskjemaet vårt, gjelder personvernreglene.

Kundeservice og teknisk support over telefonen.

For våre privatkunder

Mandag til fredag
08:00 - 18:00

 

23 96 04 30

For våre bedriftskunder

Mandag til fredag
08:00 - 18:00

 

21 95 68 58

E-post:
bedrift@lampegiganten.no