Kun

Ekstra rabatt: 10 % fra 1299 kr | 13 % fra 1799 kr - på nesten alt

Opptil 70 % på 15 000+ produkter

Lommelykter

Filtrer og sorter
Filtrer og sorter 0
Sortering Popularitet
Farge
Pris
Bruk
Merke
Lysstrøm totalt (i lm)
Kapslingsgrad
Dimbar
Lysfarge (utvalg)
Batteridrevet
Inkl. forover- og tilbakefunksjon
Innebygget LED
Saltvannsresistent
Antall lyskilder
Kan reguleres i høyden
Stilretning
Lyspære inklusiv
Materiale
Med bevegelsessensor
Med bryter
Lengde (i cm)
Bruk
Diameter (i cm)
Bruk
44 produkter
Filter
kr 199,00
kr 149,00
kr 619,00
kr 769,00
kr 259,00
kr 439,00
kr 199,00
kr 919,00
kr 349,00

Lommelykter

Funksjonelt, bærbart lys

Ulike lommelykter

Dagens lommelykter eller mobile lyskilder bruker avansert belysningsteknologi og har mange tilleggsfunksjoner. Du får moderne lommelykter fra kjente merker som både tåler vær og vind og som er slag- og støtsikre. Disse tåler å utsettes for all slags vær og går ikke i stykker selv om de faller mot gulv eller steinete underlag. Du får også lettvektsmodeller på ca. 100 gram. Gummihåndtak gjør at de ligger godt i hånden, også ved ekstreme forhold. Noen lommelykter har en praktisk bærehempe som kan festes til beltet.

Du får lommelykter i alle mulige størrelser og former. Noen er flate eller svært kompakte og bare 10 cm lang. Disse passer godt inn i hanskerommet eller skolesekken. En annen variant er campinglykten som du trygt kan bære med deg og sette fra deg.

lommelykt fra hintz
lommelykt fra smartwares
lommelykt fra duracell
lommelykt fra brennstuhl

Brukes oppladbare batterier eller vanlige batterier i lommelykter?

Det fins lommelykter med oppladbare batterier, mens noen drives med vanlige batterier. En vanlig batterityper er AA eller D. Typen 3LR12 er vanlig i flate lommelykter. Passende batteri er oppgitt i produktbeskrivelsen og kan bestilles sammen med lykten.

Lommelykter med oppladbart batteri brukes mye på campingtur. Campinglamper med oppladbart batteri kan lades med USB og fungerer også som mobillader.

En annen variant er lommelykt med dynamo. Disse har en sveiv slik at bevegelsesenergi gjøres om til elektrisk energi. Dette er en enkel løsning som gjør at du er sikret lys og slipper å gå tom for batteri i et kritisk øyeblikk.

Hva betyr lumen i beskrivelsen av en lommelykt?

Lumen (eller lysfluks) angir lyskildens lysstyrke. Denne angivelsen er den samme for lommelykter som for lamper innen- og utendørs.

Moderne lommelykter har ofte LED-lys i stedet for den mye brukte kryptonpæren. Bruk av LED gjør at batteriets levetid kan være opptil 10 timer. Batteriene i campinglykter kan holde hele 30 timer. Bruk av Cree LED-lys av høy kvalitet kan generere en lysfluks på 300 – 600 lumen. Mange lommelykter kan dessuten dimmes ned. Lysets rekkevidde kan være flere hundre meter avhengig av lommelyktmodell og kan ofte reguleres.

lommelykt fra duracell

Trenger du råd og veiledning om lommelykter eller har du andre spørsmål om lys og belysning? Våre fagfolk hos kundeservice hjelper deg gjerne på telefon 23 96 04 30 eller via kontaktskjema.

Vis mer Vis mindre