Messebelysning
GOD BELYSNING ER NØKKELEN TIL EN VELLYKKET MESSESTAND

Belysning til showroom og utstilinger

Riktig brukte lyskilder skaper oppmerksomhet rundt standen og varemerket og fremhever produktene som presenteres på en fordelaktig måte. Målet med en sofistikert iscenesettelse med messebelysning av høy kvalitet er å få kundene til å bli og ta kontakt - og å optimalisere salget. For å oppnå dette bruker lysplanleggerne våre et sofistikert konsept med produktbelysning og allmennbelysning for å optimalisere utseendet.

Hva er aksentbelysning?

Vi definerer aksentbelysning som bruk av lamper for å belyse enkelte objekter. Med en betydelig høyere lysstrøm enn omgivelsesbelysningen og en høy CRI-verdi skaper vi sterke kontraster, produserer harde skygger og modellerer dermed objektene tredimensjonalt og med rike, rene og kraftige farger.

Hva trenger du for å belyse messestanden?

Skinnesystemer

Skinnesystemene er uslåelig fleksible.

Når de er installert, kan alle armaturene tilpasses nøyaktig til messesituasjonen uten ytterligere installasjonsarbeid.

En 3-faset strømskinne er det mest fleksible alternativet, også når det gjelder områdestyring uten WiFi og "smarte løsninger", og skaper ulike lysscenarier med ett og samme system.

Skinnesystem
Spotlights messe

Spotlights på utstillingen

Utstillingsspotlights er en av de grunnleggende elementene i utstillingsbelysning. De monteres enten på skinnene eller på takstoler. Energieffektivt, homogent og kraftig lys leveres av LED-spotlights, som i stadig større grad presser andre belysningsteknologier ut av markedet.

LED utendørs spotlight

LED-spotlights for utendørs bruk er en ideell løsning for aksentbelysning og punktbelysning av vegger og gjenstander. Produktene kan monteres i tak, på vegger eller gulv og er derfor svært allsidige. Takket være fargeskift (avhengig av hvilket produkt som brukes) kan man skape individuelle lysscenarier og tilpasse bedriftens identitet ved å bruke bedriftens farger.

LED utespotter
Vitrinebelysning

Utstillingsbelysning

Spesielle gjenstander presenteres effektivt i utstillingsvinduer, for eksempel den nyeste smarttelefonen eller annen elektronikk, smykker eller annet tilbehør. Belysningen bidrar til at utstillingsobjektet får økt oppmerksomhet.

Belysning av displayet

Takket være fleksibiliteten og den enkle monteringen er displaylamper en populær løsning for belysning av messestander. De har en skrueklemme i enden av stangen som gjør det mulig å feste dem raskt og sikkert til standveggene.

Displaybelysning
Pendellamper

Pendellamper

Pendellamper fremhever enkelte soner, for eksempel et sentralt presentasjonsbord, resepsjonsområdet eller forhandlingsområder. Pendellampene er mer iøynefallende på grunn av opphenget, og tar det generelle utseendet til messestanden til nye høyder med minimalistiske eller designorienterte høydepunkter.

Lysende møbler

Belyste møbler er en stadig mer populær variant av messebelysning. Fordelen med dem er for det første at de på en smart måte kombinerer belysningen med møblene og dermed ikke sløser med plassen, spesielt når det gjelder den kostbare varen messekvadratmeter. På den annen side er disse gjenstandene gjenbrukbare og enkle å transportere rent logistisk. I tillegg tiltrekker belyste møbler seg oppmerksomheten til messebesøkende og dermed potensielle kunder.

Lysende møbler
De viktigste kategoriene våre

Armaturer for utstillingsbelysning

Godt lys krever profesjonell rådgivning

De mange mulighetene og avhengigheten av messestandens størrelse, dimensjoner og andre lokale forhold gjør det nødvendig med en omfattende belysningsplanlegging. Ettersom belysningen er noe av det første de besøkende legger merke til, er det viktig å legge vekt på et tiltalende belysningskonsept.

Enten det dreier seg om en mobil LED-messestand, riktig bruk av spotlights, 3-fase-skinnesystemer eller høydepunkter med opplyste møbler: Vårt erfarne team av lysplanleggere gir deg gjerne gratis råd.

Belysning messestand
Kontaktskjema

For dataene som sendes inn via kontaktskjemaet vårt, gjelder personvernreglene.

De gjennomstrekede prisene tilsvarer produsentens anbefalte utsalgspris.
Alle priser er inkl. 25 % mva. fraktkostnader kommer i tillegg.

© 2024 Lampenwelt GmbH