Belysningstrender 2022

Lys i harmoni med alle slags stiler

Noen belysningstrender er evigvarende og vil også følge oss inn i 2022: Vi snakker om minimalisme, den skandinaviske stilen, retrostil og naturlig chic. Neste år vil store, forvokste lamper fra maksimalismetrenden og fransk hytteidyll gi et friskt pust til innredningen. I tillegg sørger «Aura of Asia» og lamper med en spennende materialkombinasjon for mange fortryllende lamper og belysningsideer. Lamper laget under trygge arbeidsforhold av bærekraftige materialer på lokale fabrikker er også veldig populære. Sist men ikke minst vil belysningsideer som fremstår som ekte lysskulpturer, altså lamper med scenetekke om du vil, være samtaleemnet i det nye året.

Belysningsideer av fornybare råvarer

I lys av bærekraft

Trenden innen lamper og belysning går mot holdbare og miljøvennlige produkter, produsert under riktige arbeidsforhold. Lamper med energisparende LED-teknologi og laget av fornybare eller resirkulerbare råvarer, preger interiøret vårt i det nye året. Opphav: Produsenter som produserer lokalt og legger stor vekt på tradisjonelt håndverk og korte transportveier. For frakt bruker produsentene resirkulerbar emballasje.

Kjøp bærekraftige lamper

Fransk lysromantikk

Fransk sommerhusstil

I 2022 kan vi stilfullt lyse opp boligene våre med lamper som skinner i design inspirert av den elegante franske feriehusatmosfæren. De som liker det klassiske, ja staselige om du vil, og samtidig ekstremt stilig og koselig, vil ikke kunne se bort fra denne belysningstrenden. Nøkkelelementet i utseendet: stoffskjermen - gjerne i varme, jordnære nyanser av beige, brunt og eggeskallhvitt. I kombinasjon med varmt hvitt lys skapes de perfekte forholdene for en behagelig belysning som gir en god følelse og belysning i ethvert rom.

Handle lamper i romantisk, fransk stil

Lamper som kunstobjekter

"La deg selv komme til uttrykk"

Denne uttrykksfulle belysningstrenden setter stemningen med det sprudlende slagordet: "Uttrykk deg selv". Designerne strekker seg til sitt ytterste med disse lyskreasjonene og lar kunstneriske, skulpturlignende trender finne veien til rampelyset. Disse beriker rommet de står i selv i dagslys. Når lyset slås på om kvelden, avdekkes et spill av lys og refleksjon som trollbinder og gir hele innredningen en ekstraordinær atmosfære.

Handle lysskulpturer

Lamper i formidable størrelser

Maksimalisme

Alle med store boarealer kan starte det nye året med denne belysningstrenden: Vi snakker om imponerende lamper som er iøynefallende på grunn av størrelsen alene. Og når det kommer til design, har disse lysende tungvekterne det som skal til. Felles for alle designene er en ekstraordinær lyseffekt – dels på grunn av papirlignende, transparente materialer og pent buet design, og på grunn av enkle skjermer som leder lyset på en behagelig måte ut i omgivelsene.

Kjøp lamper i store størrelser

Lysende symfonier

"Elegant Mix of Materials"

Materialblandingen vil være tilbake i 2022! Og gjerne i kombinasjon med marmor. Det edle materialet er en favoritt sammen med akryl, opalglass og metall. Lysende symfonier av stål, eik og tekstil eller annet stoff gir variasjon. Det er ingen grenser for designernes fantasi, det viktigste er at minst to materialer smelter sammen og danner en lyskreasjon!

Kjøp lamper i skjønn mareterialmiks

Lysdesign med fjernøstlig stil

Aura av Asia

Med lamper laget av bambus, tre og rispapir skapes en magisk innredning inspirert av Asia og det fjerne Østen, bare ved å installere en lampe! Det samme kan sies om lampene som ligner på kinesiske spisepinner, som bringer en orientalsk stemning inn i hjemmene og stuene våre. I tillegg til det harmonisk vakre lyset, bringer trenden også fred og ro.

Handle lamper med asiatisk stil
  • 1 200 000 produkter på lager
  • 50 dagers åpent kjøp
  • Topp kundeservice og eksperthjelp

Dra fordel av eksklusive rabatter kun for abonnenter på nyhetsbrevet!

Registrer deg nå for vårt gratis nyhetsbrev og spar i dag!

250 kr rabattkode

*Rabattkoden er gyldig i 21 dager fra mottakelse og gjelder bestillinger med en minimumsverdi på 1500 kr. Kun en rabattkode per kunde og for én bestilling. Kan ikke kombineres med andre kuponger eller koder og kan ikke senere trekkes fra en regning. Kan ikke løses inn for produkter fra produsentene Homematic IP og Philips Hue.