Innebelysning Gangområde

Ganglamper

Funksjonelle lyskilder til entreen

Hva slags lampe passer best i gangen?

Du finner ulike belysningsløsninger passende til ulike entreer. Led-paneler er et godt alternativ til den vanlige taklampen. Led-panelene har flat form og gjør at gangen virker større.

Vegglamper har en monteringshøyde som gjør at de fungerer som blikkfang. Dette gjelder spesielt lamper med modellert lys. Innfelte lamper er også en stilfull løsning. Hvis gangen har flere hjørner, er et skinne- eller wiresystem et godt alternativ. Dette får du leveringsklart.

lamper gang

Led-paneler passer også godt til en gang med lav takhøyde.

lamper gang

Vegglamper med overbevisende design og lysmodellering.

lamper gang

En justerbar innfelt lampe sørger for individuell lyssetting av gangen.

Hvilke fordeler har en ganglampe med led?

Selv om du kanskje ikke har lyset stående konstant på i gangen, lønner det seg med en led-lampe siden denne er mer energieffektiv og dermed kostnadsbesparende. Denne teknologien egner seg dessuten optimalt i en gang hvor lyset tennes og slukkes ofte. Led-lys tåler nemlig å tennes og slukkes mange ganger.

Belysningskvaliteten gjør dessuten at led-lamper er et godt valg. Pass på at fargegjengivelsen er minst Ra 80 hvis gangen brukes til påkledning. Da er du sikret at fargene til klær og make-up gjengis optimalt når du speiler deg.

lamper gang
lamper gang

Når lønner det seg å benytte en bevegelsessensor i gangen?

Bruk av bevegelsessensor er en komfortabel løsning siden belysningen tennes og slukkes automatisk. Den er ikke bare egnet i store trappehus i offentlige bygg, men passer like godt hjemme i gangen når du kommer inn med fulle handleposer.

Noen ganglamper har integrert bevegelsessensor. Hvis lampen ikke har innebygde led-teknologi, bør du uansett velge en led-lyskilde. Led-lysene oppnår nemlig umiddelbart 100 % lysstyrke i motsetning til sparepærene.

Vil du vite mer om ganglamper eller om lys og belysning? Våre fagfolk hos kundeservice hjelper deg gjerne på telefon 23 96 04 30 eller via kontaktskjema.

  • 1 200 000 produkter på lager
  • 50 dagers åpent kjøp
  • Topp kundeservice og eksperthjelp

Dra fordel av eksklusive rabatter kun for abonnenter på nyhetsbrevet!

Registrer deg nå for vårt gratis nyhetsbrev og spar i dag!

250 kr rabattkode

*Rabattkoden er gyldig i 21 dager fra mottakelse og gjelder bestillinger med en minimumsverdi på 1500 kr. Kun en rabattkode per kunde og for én bestilling. Kan ikke kombineres med andre kuponger eller koder og kan ikke senere trekkes fra en regning. Kan ikke løses inn for produkter fra produsentene Homematic IP og Philips Hue.