Kun

Ekstra rabatt: 11 % fra 1299 kr | 14 % fra 1899 kr på nesten alt

Opptil 60 % rabat på innen- og utenbelysning

Smarte termostater

Filtrer og sorter
Filtrer og sorter 0
Sortering Popularitet
Farge
Pris
Bruk
Stemmeassistent
Smarthus system
Merke
App
Batteridrevet
Kapslingsgrad
Saltvannsresistent
Inkl. forover- og tilbakefunksjon
Kan reguleres i høyden
Med bryter
Med fjernkontroll
Med bevegelsessensor
Materiale
Lengde (i cm)
Bruk
Diameter (i cm)
Bruk
Beskyttelsesklasse
13 produkter
Filter
kr 1 949,00
kr 599,00
Veil. pris - 35%
Veil. pris kr 929,00
Veiledende prisen er produsentens anbefalte utsalgspris på produktet.
kr 1 038,76

Smarte termostater

Hvordan fungerer smarthustermostater?

Smarthustermostater kommuniserer trådløst med systemets trådløse bro og er dermed integrert i hjemmets Wi-Fi-nettverk. Det smarte oppvarmingssystemet kan da nås via en app, uavhengig av plassering. Mange systemer tilbyr også talestyring via Apples Siri, Amazon Echo eller Google Assistant.

Eve Thermo smarthustermostat

Smarte radiatortermostater regulerer temperaturen automatisk. Det er også mulig å gjenkjenne plasseringen av beboerne, slik at man dermed får sammenhengende automatisering.

Eve Thermo smarthustermostat

Registrerte data gjør at varmesystemet kan brukes og programmeres effektivt og presist. Dette gjør at man sparer kostnader og gjør systemet mer miljøvennlig.

eve termostat smarthus radiatortermostat

Selvfølgelig er manuell styring direkte på den smarte radiatortermostaten også mulig, ofte ved hjelp av trykknapper eller et klassisk, mekanisk dreiehjul.

Hvordan kan jeg oppgradere oppvarmingen til et smarthussystem?

Smarte radiatortermostater erstatter den konvensjonelle radiatortermostaten og monteres på radiatoren som en vanlig termostat. Et smart alternativ til romtermostater i oppvarmingssystemet eller gulvvarme er også tilgjengelig.

I veiledningsdelen vår forklarer vi hvordan du enkelt oppgraderer til smart oppvarming.

Rademacher DuoFern radiatortermostat

Smarte radiatortermostater leveres ofte med adaptere for å være kompatible med de fleste vanlige ventiler. Detaljerte instruksjoner er tilgjengelige for installasjon.

Rademacher DuoFern radiatortermostat

Å dra nytte av fordelene med intelligent varmestyring er mulig overalt – også i leiligheter som man leier. Når man flytter ut, tar man enkelt med seg termostatene.

Rademacher Duofern

Oppvarmingssystemet blir intelligent med den smarte termostaten. Den erstatter de vanlige veggtermostatene til gulvvarmen. Tilgjengelig i to varianter: Trådløst og kablet.

Hvilke produsenter tilbyr smart styring av oppvarmingen?

Mange produsenter tilbyr smarte romtermostater. Hvilken man velger, avhenger av om man allerede har et smart system og ønsker å utvide det med en smart varmestyring.

Hvis man ennå ikke har et smarthussystem, kan man velge den smarte termostaten ut fra hvilke funksjoner man ønsker å bruke, for eksempel smart innbruddssikring eller persiennestyring.

Radiatortermostater

Smarte systemer er:

  • Eve – stor smarthusserie kun for Apple HomeKit

  • Schellenberg – hjemmeautomatisering og hjemmesikkerhet

Har du flere spørsmål om smarthustermostater? Eller om lys og belysning? Våre fagfolk hjelper deg gjerne: til kontaktskjema.

Vis mer Vis mindre