Kun

12% rabatt** fra 1599 kr på nesten alt

Opptil 55% rabatt* på innebelysning

Smarte røykvarslere

Filtrer og sorter
Filtrer og sorter 0
Sortering Position
Merke
Farge
1 Product
Filter
kr 1 199,00

Smarte røykvarslere: Røykvarsling direkte på smarttelefonen din

Hjemmet er alt i ferd med å bli smart. Hos deg også? Da bør man også huske på røykvarsleren. Derfor har vi smarte modeller i sortimentet vårt som gir pålitelig varsel når det er røyk i huset. Når du er ute på farten, vil smarttelefonen varsle deg dersom noe er galt hjemme og du bør ringe brannvesenet. En skål for smarthjemmet!

Hvor skal smarte røykvarslere installeres?

Siden røyken som kjent stiger, gjelder følgende: Du bør ha din smarte røykvarsler installert i taket, aldri på veggen. Den smarte røykvarsleren skal installeres i midten av rommet. Ideelt sett bør den være i en avstand på minst 50 cm fra veggene. Monteringsanvisningene som fulgte med produktet, gir praktisk informasjon. Og hvis det er noe du lurer på, er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med våre eksperter når som helst. Du finner telefonnummeret nedenfor. 

Hvordan fungerer smarte røykvarslere?

Smarte røykvarslere fungerer akkurat som tradisjonelle røykvarslere. Bare bedre: Ved å koble dem sammen i et nettverk kan de varsle om røykdannelse fra kjelleren til loftet. Når du er ute og reiser, kan du selvfølgelig enkelt sjekke om alt er i orden hjemme og at ingen leker med ilden ved hjelp av smarttelefonappen. Slik kan du alltid føle deg trygg.

Smart roykvarsler fra Eve
Smart roykvarsler

Hvordan blir smarte røykvarslere koblet sammen i et nettverk?

Det er vel flott at røykvarsleren i kjelleren gir beskjed til røykvarsleren på loftet når det ryker der nede? Med smarte røykvarslere vil du kunne få til nettopp dette, fordi du enkelt kan koble sammen smarte modeller i et nettverk. Og det finnes forskjellige måter å gjøre det på: Noen smarte røykvarslere utvides med en radiomodul, mens andre er allerede utstyrt med en slik. Har du spørsmål til dette? Da er det bare å ta kontakt med våre fagfolk. Du finner kontaktinformasjonen nedenfor. 

Kan smarte røykvarslere også lage lys?

Du kan gjette. Noen smarte røykvarslere kan gjøre mer enn bare å lage lyd når det brenner. For hvem vil vel bare bringe dårlige nyheter? Derfor finnes det røykvarslere med ekstra smarthusfunksjoner. En praktisk kombinasjon er en røykvarsler som kan skape et fargerikt lysshow – med en integrert flerfarget spot

Hvilke typer av smarte røykvarslere finnes det?

Med smarte røykvarslere er det akkurat som med smarte lamper. Det finnes forskjellige måter å styre dem på, slik som via Wi-Fi, radiosignaler eller Bluetooth. Dette gjelder for nesten alle systemer. Hvis du ønsker å vite mer, er det bare å ta kontakt med våre fagfolk. Du finner kontaktinformasjonen nedenfor.

Hvilke merker har smarte røykvarslere i produktsortimentet sitt?

Er det mer enn bare god kvalitet som er viktig for deg når det kommer til smarte røykvarslere? Ønsker du også å vite noe om produsenten som står bak? Sortimentet vårt inkluderer merker som ABUS og Blaupunkt. Benytt filteret «Produsent» for å velge ut ønskede merker. 

AwoX SafeLIGHT roykvarsler

Ønsker du å vite mer om smarte røykvarslere? Da kan du ta kontakt med våre eksperter. De ser frem til å snakke med deg på 23 96 04 30. Du kan også enkelt kontakte oss ved å benytte kontaktskjemaet – vi vil gi deg rask tilbakemelding. 

Vis mer Vis mindre

De gjennomstrekede prisene tilsvarer produsentens anbefalte utsalgspris.
Alle priser er inkl. 25 % mva. fraktkostnader kommer i tillegg.

© 2023 Lampenwelt GmbH