Philips Hue

Våre anbefalinger fra denne kategorien

  Skap magi med smartbelysningen Philips Hue

  Philips Hue er perfekt for deg som ønsker å sette sammen din egen drømmebelysning hjemme. Dette smarte og trådløse lyssystemet består av en rekke ulike lamper, lyspærer, atmosfærelys og LED-lysstriper som du enkelt kan fjernstyre og tilpasse direkte via apper på mobilen eller nettbrettet – enten du sitter i sofakroken eller er ute og reiser. Du kan med andre ord styre og tilpasse lyset – enten det er på soverommet eller uteområdet – med kun noen få tastetrykk!

  Philips Hue flytter grensene for hva som er mulig innen hjemmebelysning. For å finne den perfekte atmosfæren i rommet, lar systemet deg leke med hele 16 millioner ulike farger og nyanser. Få en hyggelig velkomst med lys som automatisk skrur seg på når du kommer hjem fra jobb, våkne opp uthvilt med belysning som gradvis øker i styrke for å etterligne en soloppgang, eller skru på og tilpass lyset ved å snakke til stemmestyringsfunksjoner som Siri, Amazon Alexa eller Google Home. Med Philips Hue er mulighetene endeløse!

  Phlips Hue - skaper rett stemning

  Hvordan fungerer det?

  Philips Hue-sortimentet består av en hel rekke ulike produkter. Her kan du velge mellom taklamper, bordlamper, dekorlamper eller andre lyskilder som passer til lampesoklene du allerede har på hengelampene eller stålampene dine. Philips Hue-produktene kobles trådløst sammen i en såkalt «bro», som fungerer som en slags ruter. Denne broen er igjen koblet til mobiltelefonen din eller nettbrettet ditt via Wi-Fi-nettet, og lar deg styre opptil 50 lyspærer rundt om i hjemmet. Selve installasjonen går veldig enkelt for seg: Sett lyspærene i lampene, skru på strømmen, koble broen til Wi-Fi-nettet ditt og last ned Philips Hue-appen, så er du klar for å skape en magisk stemning hjemme!

  Flere bruksområder

  Philips Hue har mange bruksområder og kan enkelt tilpasses hverdagen din hjemme. Ønsker du deg for eksempel avslappende belysning etter en lang dag på jobb? Da er det bare å dimme belysningen og kanskje til og med sette på en drømmeaktig fargetone. Har du hjemmekontor, kan du skape universalhvitt lys som skjerper konsentrasjonsevnen og gjør det mulig å lese selv den minste skrift. Og ønsker du å invitere venner på festlig lag, kan du slå til med blinkende lys som beveger seg i takt med musikken. Alt dette gjør du enkelt med et par tastetrykk via Philips Hue-appen.

  Med Philips Hue kan du enkelt programmere realistiske lysscenarier og styre disse uansett hvor du befinner deg i verden. Du kan med andre ord simulere at du er hjemme ved å sette på lysene på soverommet eller gangen og på den måten lure innbruddstyver – for hvem aner at det er det intelligente lyssystemet som står bak den vekslende belysningen i huset?


  Enkelt å bytte til Philips Hue

  Pærene fra Philips Hue har vanlige sokler som passer til ulike lamper. Du kan dermed bytte ut de vanlige glødepærene dine med LED-pærene fra Philips Hue – og i tillegg spare penger. Disse LED-pærene varer nemlig svært lenge, gir optimalt lys og forbruker minimalt med energi. Er du usikker på hva som fungerer best hjemme hos deg, hjelper vi deg gjerne med å finne riktig lyskilde til lampene dine.

  Og trenger du nye pendellamper eller gulvlamper, kan du finne noe du liker i vårt store utvalg – og se for deg hvordan Philips Hues lune nyanser og unike fargespill vil lyse opp dine favoritter. Philips Hue er ganske enkelt verdens mest moderne lyssystem, som enkelt kan styres via en app på mobiltelefonen eller nettbrettet. Philips Hue blir derfor enkelt en naturlig del av hverdagen og passer perfekt for deg som vil tilpasse lyset etter humør, aktivitet og anledning.

  Smart belysning med Philips Hue har mange fordeler:

  • Mange bruksområder: Med Philips Hue er det bare fantasien som setter grenser for hva du kan gjøre med belysningen. Med en rekke lamper, lyspærer og atmosfærelys, hundrevis av tredjepartsapper og 16 millioner ulike fargenyanser å velge mellom, er det bare fantasien som setter grenser for hva du kan gjøre med belysningen hjemme.
  • Stemningsskapende: Sett stemningen med noen få tastetrykk på telefonen eller nettbrettet. Lys som blir sterkere og hvitere utover morgenen, gjør det enklere å våkne, mens varmere og mer oransje lys om kvelden gjør oss søvnige og klare for senga.
  • Energieffektive pærer: Philips Hue bruker LED-pærer som er svært energieffektive og varer lenge, noe som også er gode nyheter for lommeboka.
  • Enkel installasjon: Det er enkelt å ta i bruk Philips Hue. Appen tar deg gjennom installasjonen steg for steg og sørger for at du kommer raskt i gang.
  Philips Hue pendel, lyssett hjemmet

  • 1 200 000 produkter på lager
  • 30 dagers åpent kjøp
  • Topp kundeservice og eksperthjelp

  Dra fordel av eksklusive rabatter kun for abonnenter på nyhetsbrevet!

  Registrer deg nå for vårt gratis nyhetsbrev og spar i dag!

  100 kr rabattkode

  *Rabattkoden er gyldig i 21 dager fra mottakelse og gjelder bestillinger med en minimumsverdi på 750 kr. Kun en rabattkode per kunde og for én bestilling. Kan ikke kombineres med andre kuponger eller koder og kan ikke senere trekkes fra en regning. Gjelder ikke for unntatte merker og produsenter.