Kun

11% ekstra rabatt fra 1299 kr & 14% fra 1899 kr. på nesten alt

Opptil 65% på innebelysning

LEDVANCE

LEDVANCE
Filtrer og sorter
Filtrer og sorter 0
Sortering Popularitet
Farge
Pris
Bruk
Lysstrøm totalt (i lm)
Med bryter
Kapslingsgrad
Innebygget LED
Dimbar
LED
Lyspære inklusiv
Beskyttelsesklasse
Med fjernkontroll
Diameter (i cm)
Bruk
Form
Antall lyskilder
Utstikk / dybde (i cm)
Bruk
Stilretning
Fatning
Merke
Materiale
Saltvannsresistent
Inkl. forover- og tilbakefunksjon
Kan reguleres i høyden
Batteridrevet
Med bevegelsessensor
Wattstyrke
Bruk
410 produkter
Filter
kr 1 151,88
kr 439,00
kr 779,00
kr 849,00
kr 172,74
kr 299,00
kr 369,00
kr 739,00
kr 369,00
kr 369,00
kr 319,00
kr 485,17
kr 589,00
kr 727,82
kr 739,00
kr 229,00
kr 727,82
kr 619,00
kr 157,02
kr 319,00
kr 699,00
kr 1 249,00
kr 242,53
kr 589,00
kr 469,00
kr 369,00
kr 519,00
kr 779,00
kr 1 549,00
Side
LEDVANCE i butikken

LELEDVANCE – ET SORTIMENT FOR DET MODERNE HJEMMET

ALLE LAMPER I BUTIKKEN

Et nytt navn for perfekt belysning: Det spennende sortimentet fra LEDVANCE var tidligere kjent under merkenavnet Osram. Men til tross for navneendringen er én ting den samme: den svært høye kvalitetsstandarden. Og det gjelder for alle bruksområder, fra belysning i hagen til kjøkkenet og vaskerommet. Få ny, moderne belysning i stuen eller stig inn i smarthjemmets verden med en smart lyskilde.

LEDVANCE sortiment av pærer og lamper

Dette er LEDVANCE

Aldri stå stille: Under mottoet «Advancing light» har LEDVANCE ikke bare satt seg som oppgave å gjøre tilgjengelig de beste belysningsløsningene for de høyeste kravene, men også å stadig videreutvikle dem. For mer lyskomfort. Og dermed mer livskvalitet.

Video preview image

Utendørslamper fra LEDVANCE

En stue i det fri: God utendørsbelysning sikrer ikke bare at man kan gå trygt, den iscenesetter også hele eiendommen. Det blir som et reklameskilt. Og et sted der man kan hygge seg lenge på en lun kveld.

Iscenesettelse

Vis frem hagens høydepunkter! Med dekorative lys blir blomsterbedet et fantastisk blikkfang. Takket være sokler som er enkle å installere i tillegg til forlengelsessettene blir hagen i løpet av kort tid perfekt iscenesatt.

Stil

Den klassiske hagelykten i en moderne tolkning: Hvis du vil kombinere den beste lyskvaliteten med litt nostalgisk sjarm, er LEDVANCE det riktige valget for deg. Spesielt med en smarthjem-lyskilde kombineres tradisjon og modernitet på en perfekt måte!

Sikkerhet

Kraftig lys kombinert med sofistikert design kjennetegner det gjennomtenkte sortimentet av utendørslamper fra LEDVANCE. Som overalt på utendørsområdet må du være oppmerksom på å bruke den riktige IP-kapslingsgraden.


Innendørslamper fra LEDVANCE

aklamper fra LEDVANCE kombinerer de høyeste kvalitetsstandardene med moderne design. Fra den helt flate taklampen for en sterk og omfattende utendørsbelysning til den minimalistiske, tidløse modellen med mulighet for å endre fargetemperaturen.


LED-paneler fra LEDVANCE

Taklamper fra LEDVANCE kombinerer de høyeste kvalitetsstandardene med moderne design. Fra den helt flate taklampen for en sterk og omfattende utendørsbelysning til den minimalistiske, tidløse modellen med mulighet for å endre fargetemperaturen.


LED-paneler fra LEDVANCE

Med flate, diskré og funksjonelle LED-paneler sikrer LEDVANCE også at lyset spres behagelig og en blendfri lysstyrke i hele rommet. Også som vegglampe fungerer LED-paneler som lysende stilhøydepunkter i alle former for enkel og puristisk innredning.


Sikkerhet og livsstil

Selvfølgelig må en lampe ikke bare være funksjonell, men også stilfull. Det finnes derfor mange moderne lamper i LEDVANCE-serien, men også lamper med en smakfull retro-sjarm. Mens en våtromslampe med rett form gir det beste lyset for vaskerommet, skaper enkelte pendellamper med en LEDVANCE filamentlyskilde ekte retrofølelse.


Smart Home fra LEDVANCE

Talestyring, sensorstyring, betjening via smarttelefon: Det moderne smarthjemmet kan alt. Og det kan også de smarte produktene fra LEDVANCE. Mulighetene er mange: Man kan f.eks. koble bevegelsessensoren til et smartlys og nyte bekvemmeligheten av at lysene slår seg på og av automatisk.

Smarte produkter gjør ting enkelt fordi man blant annet alltid kan tilpasse lyset helt slik en selv ønsker, for å slappe av, lese eller jobbe. I tillegg kan du f.eks. øke sikkerheten i hjemmet med en automatisk belysningsrutine eller velge riktig lysfarge for en mer regelmessig biologisk rytme.


Om LEDVANCE

Opprinnelsesland: Tyskland
Stiftelsesår: 2016

Adresse:
LEDVANCE GmbH
Parkring 29-33
85748 Garching, Tyskland

De gjennomstrekede prisene tilsvarer produsentens anbefalte utsalgspris.
Alle priser er inkl. 25 % mva. fraktkostnader kommer i tillegg.

© 2024 Lampenwelt GmbH