Philips Hue LED strips

Philips Hue Lightstrip

Hvor brukes Philips Hue LED-strips?

De innovative Hue Lightstrips ble utviklet for å forbedre alle områder innendørs og utendørs med fleksibelt plasserbart, farget, dimmebart og indirekte opplyst lys.

Philips Hue Strips kan brukes på mange måter, f.eks. til å lyse opp møbler som bokhyller eller kommoder, eller som sengebelysning. Konturene av rommet kan også fremheves med LED-lister i taket, skjult bak taklister.

Dessuten kan spesielt Philips Hue Gradient Lightstrips, men også f.eks. Philips Hue Lightbars gi en mer intens multimedieopplevelse ved å legge til bakgrunnsbelysning til TV-apparatet – med fargegradienter fra 16 millioner farger og hvitt lys av høy kvalitet.

Philips Hue LED-strip ambient
LED strips

Hvordan installerer man Philips Hue Lightstrips?

Philips Hue LED-strips er enkle å installere. Før man kjøper LED-lister anbefales det at man måler rommet nøyaktig og finner den nødvendige samlede lengden på Hue LED-listene. Man må også ta hensyn til avstanden til nærmeste stikkontakt ved tilkobling av strømforsyningsenheten.

Før du fester Philips Hue Strips med den selvklebende overflaten på baksiden, bør alle lyslister og forlengelser testes for å se om de fungerer.

Hvordan kan man koble til og forlenge Philips Hue LED-strips?

Utvidelser for Hue Lightstrips kan kjøpes separat. Med disse kan Philips Hue LED-strips forlenges til opptil 10 meter. For å koble sammen Hue Strips stikkes delene ganske enkelt sammen.

Hvis man skjærer til bestemte deler på Hue LED-strips, kan forbindelsesstykket som følger med i leveransen brukes til å erstatte klikkforbindelsen som ble skåret av.

LED strips forbindelse
LED-strips skaere til

Er det mulig å skjære til Philips Hue LED-strips?

Hver Hue Strip består av flere adskilte strømkretser. Dette betyr at Hue LED-listen enkelt kan klippes med saks langs de markerte skjærelinjene uten at noen av kretsene skades.

Hvordan installerer man Philips Hue Strips?

De smarte LED-strips fra Philips Hue installeres akkurat som alle andre lamper eller lys fra Philips Hue: Hue LED-listen kobles til, og man åpner Hue-appen. Appen guider deg deretter gjennom installasjonen med enkle instruksjoner.

Hvordan styrer man Philips Hue LED-Strips?

Hue Lightstrips for innendørs bruk styres med enten Bluetooth eller Hue Bridge.

Når man styrer med Bluetooth, er det ikke nødvendig med Wi-Fi. Dette egner seg godt for å prøve ut systemet og de mange alternativene, fra fargeendringer og demping til lysscener.

Det fulle potensialet til Philips Hue Strips blir imidlertid bare tilgjengelig når de styres med en bridge, f.eks. talestyring (med Amazon Alexa, Apple HomeKit (Siri) og Google Assistant) eller tilkobling i nettverk med andre smarthusenheter, ZigBee-kompatible produkter (f.eks. fra Innogy, Bosch, Telekom (Magenta) og Busch-Jäger) og forskjellige Hue Strips-modeller.

Viktig: En Hue Bridge er alltid nødvendig for å bruke Hue LED-strips utendørs – Hue Outdoor Lightstrips har ingen Bluetooth-funksjon.

Philips Hue LED-strips TV belysning
Philips Hue LED-strip

Egner Philips Hue LED-strips seg også for utendørs bruk?

Det finnes spesielle Philips Hue Lightstrips med IP67-beskyttelse for utendørs bruk. Hue LED-strips for utendørs bruk har ikke Bluetooth-funksjonalitet og krever derfor en Philips Hue Bridge. Fordelen er at Hue Outdoor Lightstrips umiddelbart kan kombineres med andre lyskilder og tilbehør som f.eks. Philips Hue-bevegelsessensorene på terrassen, balkongen eller i hagen, og de kan også styres med stemmen. Tips: De medfølgende monteringsklemmene kan brukes til å feste Philips Hue-lysstriper til rekkverk, gjerder eller lignende.

Andre LED-striper fra andre produsenter

 

Har du flere spørsmål eller trenger råd? Da er det bare å ta kontakt med våre fagfolk. Her kommer du til kontaktskjemaet vårt.

 

  • 1 200 000 produkter på lager
  • 50 dagers åpent kjøp
  • Topp kundeservice og eksperthjelp

Dra fordel av eksklusive rabatter kun for abonnenter på nyhetsbrevet!

Registrer deg nå for vårt gratis nyhetsbrev og spar i dag!

250 kr rabattkode

*Rabattkoden er gyldig i 21 dager fra mottakelse og gjelder bestillinger med en minimumsverdi på 1500 kr. Kun en rabattkode per kunde og for én bestilling. Kan ikke kombineres med andre kuponger eller koder og kan ikke senere trekkes fra en regning. Kan ikke løses inn for produkter fra produsentene Homematic IP og Philips Hue.