Vaiersystem

Filter
Filtrer og sorter
Filtrer og sorter 0
Sortering Position
Pris
Stilretning
Materiale
Merke
96 produkter
kr 1 299,00
Veil. pris kr 1 899,00
Veiledende prisen er produsentens anbefalte utsalgspris på produktet.
kr 209,00
kr 209,00
kr 2 299,00
kr 3 099,00
kr 1 799,00
kr 299,00
kr 219,00
kr 2 499,00
kr 1 599,00
Veil. pris kr 1 899,00
Veiledende prisen er produsentens anbefalte utsalgspris på produktet.
kr 209,00
kr 2 799,00
kr 1 299,00
kr 1 499,00
kr 249,00
kr 1 499,00
kr 1 899,00
kr 1 499,00
kr 1 499,00
kr 449,00
kr 2 599,00
kr 449,00
kr 1 699,00
kr 1 499,00
kr 2 899,00
kr 209,00
kr 249,00
kr 2 799,00
kr 449,00
kr 99,00
kr 380,48
Veil. pris kr 422,81
Veiledende prisen er produsentens anbefalte utsalgspris på produktet.
kr 2 599,00
kr 2 899,00
kr 2 799,00
kr 2 999,00
kr 3 199,00
kr 169,51
Veil. pris kr 188,37
Veiledende prisen er produsentens anbefalte utsalgspris på produktet.
kr 2 899,00
kr 2 599,00
kr 2 899,00
kr 259,00
kr 499,00

Vaiersystemer – en lysende opplevelse fra vegg til vegg

Har du skråtak? Eller har du kanskje en lang smal gang? Rom med mange vinkler og mørke hjørner? Eller har du kanskje integrert spisestue og stue og synes det er vanskelig å finne en god belysningsløsning? Du tenker kanskje: Her blir det umulig å få til en god belysningsløsning? Du trenger slett ikke å bekymre deg. I tillegg til “vanlige” tak-, vegg, bord- eller gulvlamper finner du selvfølgelig andre gode belysningsløsinger også for litt kompliserte rom. Trylleformelen er: Vaiersystemer

Hvordan installeres et vaiersystem?

Et vaiersystem monteres som regel fra vegg til vegg eller fra vegg til tak. Hvordan gjøres dette i praksis? Det beste hadde selvfølgelig vært om du ikke hadde trengt å bekymre deg om dette. Dette vet en elektriker alt om. Med en elektriker sparer du deg både for tid og arbeid, og du unngår stress og irritasjon. Du mener kanskje at dette er noe du kan gjøre selv? Da anbefaler vi deg å studere bruksanvisningen som følger med vaiersystemet. Alle vaiersystemer leveres med en god monteringsanvisning som viser installasjonen steg for steg.

Hvis du likevel står fast og ikke kommer videre er det bare å ta en telefon eller skrive en melding til våre fagfolk. Vi hjelper deg med alle typer belysningsspørsmål. Kontaktinformasjon? Den finner du lenger ned på siden.

Hva er den maksimale lengden på et vaiersystem?

Vaiersystemets lengde avhenger av transformatoren og effekten til denne. Men pass på: Den angitte maksimale lengden må ikke overskrides for elektroniske transformatorer. Du bør dessuten være oppmerksom på at systemets lengde som regel er halvparten så langt som vaierens lengde (+/-). Hvorfor er det slik? Enkelt og greit: Vaieren er dobbel.

Systemets lengde finner du i produktdetaljene eller i produktbeskrivelsen.

Har du spørsmål, også om andre temaer innen belysning: Ring oss eller skriv til oss. Vi vil gjerne hjelpe deg. Kontaktinformasjon finner du lenger ned på siden.

Hvor kan du montere et vaiersystem?

Svaret er enkelt og greit: i alle oppholdsrom. Du kan montere det stuen eller i spisestuen, i gangen eller på kjøkkenet. Et system med 12 volt (lavvoltssytem) kan du også trygt montere på barnerommet. Vaiersystemer passer også godt i vinterhagen. Lav kapslingsgrad gjør at du bør se etter andre alternativer til badet og andre våtrom. Her anbefaler vi taklamper eller bad- og speillamper.

Spørsmålet er relevant. Det er også veldig lett å svare på det. Du har kanskje lange rom eller rom med mange vinkler hvor det er vanskelig å finne en god belysningsløsning. Eller kanskje har du skråtak. Kort og godt: Du har kanskje ett eller flere rom som er vanskelige å lyssette. Men selv om rommene er kompliserte, trenger du ikke å sitte i mørket. Det trenger du absolutt ikke. Det er nettopp her vaiersystemene kommer inn. Vaieren kan monteres på flere måter (fins også hjørnekoblinger) og lampene kan plasseres etter eget ønske. Dette gir mange muligheter.

Vaiersystemene

  • har dessuten et moderne, minimalistisk design og er svært funksjonelle og fleksible.

  • De gjør det dermed mulig å lyssette et helt rom med bare en installasjon og en taktilkobling.

  • Dette er en flott, diskre belysningsløsning. Med vaiersystemet kan du for eksempel lyssette gjenstander som du liker ekstra godt. Du kan fremheve deler av interiøret på en flott måte.

  • I noen vaiersystemer kan du også integrere pendellamper.

Trenger alle vaiersystemer en transformator?

Det kommer an på. Hva kommer det an på? Det avhenger av hva slags vaiersystem du har valgt. Har du valgt et 12 volt-system (lavvoltssystem)? Da trenger du en transformator. Denne kan settes rett inn i strømkontakten. 12 voltsiden (lavvoltssiden) kobles til vaiersystemet. Er dette en fordel? Ja, helt klart. Det betyr at transformatoren kan plasseres et stykke unna. Den kan også plasseres på veggen. Vaiersystem med 230 volt kan derimot kobles rett på strømnettet og trenger ikke transformator.

Fins det også vaiersystemer med LED-teknologi?

vaiersystem belysning
vaiersystem belysning
vaiersystem belysning

Ja, selvfølgelig. Det er ingen grunn til at LED-teknologien ikke skulle kunne tas i bruk i et vaiersystem. Det gir ingen mening. Dette er også noe som produsentene har tenkt på, og du får derfor ulike vaiersystemer med LED. Vaiersystemene lyssetter ikke bare de mørke delene av rommet. Mange av dem har nemlig fast innebygget LED-teknologi slik at du slipper å bytte lyskilder etter montering. Ta en titt i produktdetaljene og i produktbeskrivelsen for å finne ut om vaiersystemet du har valgt passer til LED-pærer eller om det kanskje har innebygde LED-lys. Ønsker du å skaffe deg et LED-vaiersystem, for eksempel fra Paulmann? Velg et passende system her.

Kan vaiersystemer dimmes?

Ja, noen kan dimmes. Andre kan ikke dimmes. Det kommer an på pærene i systemet. Det avhenger også av transformatoren. Du lurer kanskje på hvilke lamper som kan dimmes og hvilke som ikke kan dimmes? Det finner du fort ut. Ta en titt i produktbeskrivelsen og i produktdetaljene. Her finner du nemlig svar på dette.

Er det enda noe som er uklart angående vaiersystemene? Det er også greit. Våre fagfolk ser fram til å høre fra deg. Kontaktinformasjon finner du lenger ned på siden.

Kan du velge et komplett vaiersystem?

Ja, det er klart. Disse finner du selvfølgelig også i nettbutikken vår. Du trenger derfor ikke å finne fram til de ulike delene, men kan bestille et komplett sett. Du får med alt du trenger for montering, noe som jo er svært praktisk. Hvor finner du disse settene? De finner du her.

Fins det tilbehør (og reservedeler) til vaiersystemene?

vaiersystem-belysning

Ja, det fins. Du finner naturligvis mye tilbehør og reservedeler hos oss. Her kan du sette sammen et vaiersystem etter eget ønske slik at det tilpasses optimalt til rommet du vil lyssette. Du ønsker kanskje ditt eget, individuelle system, men er usikker på hvordan du skal få det til? Ikke noe problem. Det er bare å ringe eller skrive en melding til våre fagfolk så hjelper de deg med lyssetting av selv de mørkeste krokene i rommet.

Du lurer kanskje på om vi har reservedeler? Og det har vi selvfølgelig. Du finner dette i samme link. Det er bare å ta en titt på tilbehør. Reservedeler til komplette sett har vi imidlertid lite av. Ta kontakt med vår kundeservice, så finner vi sikkert likevel en løsning.

Vaiersystemene er utrolig praktiske. De er både tøffe og moderne. Systemene sørger for tilstrekkelig med lys i alle kroker. Men før du kan nyte av belysningen må du montere. Og vi innrømmer det: De mange mulighetene og alternativene gjør at det er lett å miste oversikten, spesielt ved montering av vaiersystemer. Du trenger imidlertid ikke å bekymre deg. Det er derfor vi er her. Våre fagfolk hjelper deg gjerne. Det er bare å ringe oss på telefon 23 96 04 30 eller skrive en melding via kontaktformularet så finner vi ut av det.

Vis mer Vis mindre

De gjennomstrekede prisene tilsvarer produsentens anbefalte utsalgspris.
Alle priser er inkl. 25 % mva. fraktkostnader kommer i tillegg.

© 2023 Lampenwelt GmbH