Design gulvlamper

Våre anbefalinger fra denne kategorien

  Designgulvlamper er mer enn bare belysning

  Dette er lamper som opptar gulvplass og gjerne rager i høyden. Vi snakker om designgulvlamper. Gulvlampene er en del av et moderne belysningskonsept, og vi kan vel ikke forestille oss en stue uten gulvlampe. Det er heller ingen grunn til å greie seg uten gulvlampe. Denne typen lampe konkurrerer jo ikke med taklampen. Årsaken til det er enkel: Taklampen sørger for grunnbelysning, mens gulvlampen sørger for plassbelysning for behagelig belysning i en bestemt del av rommet, for eksempel ved siden av godstolen. 

  Hvor er det best å plassere designgulvlampen?

  Den beste plassen for designgulvlampen er i stuen. Den flotte lampen gjør seg godt i den sentrale og kanskje koseligste delen av huset, for eksempel ved siden av sittegruppen. Designgulvlampen kan også fint plasseres i andre deler av boligen, for eksempel i spisestuen, på soverommet eller i gangen og gir et løft til rommet. 

  designergulvlamper
  designergulvlamper
  designergulvlamper

  Hvilke farger kan du få på designgulvlampen?

  Vi assosierer vel design først og fremst med svart eller hvitt, altså det helt enkle. Og det er ikke feil. Mange designlamper er nettopp i svart eller hvitt. Mange designere setter imidlertid farge på gulvlampene. Du kan dermed fritt bruke fantasien og innrede slik du liker det aller best. Du finner nemlig både fargerike designgulvlamper og lamper i karakteristiske, kraftige fargetoner. Det er bare å ta kontakt med våre fagfolk om du ønsker råd. Du finner kontaktinformasjonen nedenfor. 

  designergulvlamper
  Kundalini E.T.A. - ausgesuchte Stehleuchte orange

  Hvilke materialer benyttes i designgulvlampene?

  Ved materialvalg gjelder følgende: Alt er mulig. Her brukes klassiske materialer som tre, metall, glass og plast eller mer sjeldne som lin, bambus eller rotting. De ulike designerne har naturligvis sine favorittmaterialer, og det samme gjelder kundene. Den eksisterende innredningsstilen spiller naturligvis også en rolle. Den nye lampen bør naturligvis passe sammen med møbler og eksisterende lamper. 

  Kan LED brukes i designlamper?

  Det tidsriktige nå er LED og LED er også framtidsrettet. Designere satser derfor stadig mer på LED. Selv om noen designere, som for eksempel Ingo Maurer, har en stor forkjærlighet for den tradisjonelle glødepæren og ønsker å benytte denne i sine kunstverk, er LED noe som blir stadig mer brukt innen design. LED muliggjør et slankere design enn den tradisjonell glødepæren noe som gjør at lampene kan utformes på nye måter. Moderne, innebygd LED-teknologi gir nye designmuligheter både når det gelder størrelse og form. 

  Fins det også dimbare designgulvlamper?

  Det gjør det selvfølgelig, og du får dem med vanlig dimmer eller med berøringsdimmer. For å velge dette, må du bare velge filteret “med dimmer” eller “med berøringsdimmer”. Da vil du få en oversikt over hvilke designgulvlamper som har ønsket funksjon. 

  Hvilke produsenter tilbyr designgulvlamper?

  Svært mange av produsentene kan tilby designgulvlamper, og det er så mange at alle våre kunder burde kunne finne drømmelampen i nettbutikken vår. Du finner en oversikt over alle produsenter under merker

  Her er noen av toppmerkene i nettbutikken:

  designergulvlamper

  Er du usikker på valget av designgulvlampe? Da er det bare å ta kontakt med våre fagfolk. Du treffer oss på telefon 23 96 04 30  eller via kontaktskjema.

  • 1 200 000 produkter på lager
  • 30 dagers åpent kjøp
  • Topp kundeservice og eksperthjelp

  Dra fordel av eksklusive rabatter kun for abonnenter på nyhetsbrevet!

  Registrer deg nå for vårt gratis nyhetsbrev og spar i dag!

  100 kr rabattkode

  *Rabattkoden er gyldig i 21 dager fra mottakelse og gjelder bestillinger med en minimumsverdi på 750 kr. Kun en rabattkode per kunde og for én bestilling. Kan ikke kombineres med andre kuponger eller koder og kan ikke senere trekkes fra en regning. Gjelder ikke for unntatte merker og produsenter.