Vinduspendel

Vinduslamper med støpsel

Hvor kan jeg bruke vinduspendler med støpsel?

En vinduspendel med støpsel trenger bare en stikkontakt for å fungere. Ingen ledninger er nødvendig. Dette betyr at vinduslampen også kan integreres i vinduet eller rommet når det ikke finnes strømtilkoblinger tilgjengelig. Vinduslamper med støpsel er like ukompliserte som en gulvlampe eller bordlampe, og tilfører vinduet (avhengig av design og lyskilde) mer belysning, en individuell aksent og et dekorativt fokuspunkt.

LED-vinduslampe Sorry Giotto, Ø 90cm
Designer-vinduslampe String Light 12m Kabel
Gra E27-fatning Slim met Kabel

Finnes det enkle vinduslamper som bare er fatninger med kabel?

Enkle vinduspendler i form av fatninger med kabel og støpsel er svært populære. Den enkle designen fungerer overalt og kan tilpasses til den individuelle innredningsstilen gjennom forskjellige fargekombinasjoner, for eksempel svart og gull.

Kobberfarget E14-Fatning Fade med Kabel
En enkelt svart kabel, en gullfarget fatning og en vakker lyskilde fungerer utmerket som vinduslampe og etter mottoet «Mindre er mer».
Lampefatning til stikkontakt med bryter
Lampefatninger for stikkontakten er ekstra praktiske dersom de har en bryter på kabelen. Disse plasseres optimalt i gripehøyde.

Hvordan festes vinduspendler med kabel?

I prinsippet kan kabelen draperes rundt en hvilken som helst stabil innretning. Som regel festes imidlertid kabelen til pendellampen med støpsel med en medfølgende eller separat kjøpt kabelholder eller henges på en krok som bores inn i veggen eller over vinduet. I tillegg kan kabelen, avhengig av overflate og vekt, føres med selvklebende kabelklemmer eller spikerklammer.

Svart Aim Small vinduspendel med stikkontakt fra FLOS
Kabelholderen til lampeskjermen er ofte inkludert i leveransen for pendellamper med kabel.
Moderne vinduspendel Sky kobber
Kroker, og også spikerklammer og kabelklemmer, muliggjør en stabil og visuelt diskré festing av kabelen.

Hvilke lyskilder brukes i vinduslamper?

Dersom LED-lysene ikke er innebygd, har vinduspendelen en fatning, som oftest E27 eller E14. Som med alle andre typer av lamper er det mulig å skru inn en egnet lyskilde. På grunn av levetiden og energieffektiviteten anbefaler vi bruk av LED-pærer og, ved enkle fatninger med støpsel, spesielt en filamentpære.

Tau-vinduspendel Mila med stikkontakt og bryter
De samme lyskildene brukes i vinduslamper som i andre lamper.
Gullfarget E27-fatning stil med Kabel
Når det gjelder fatninger med støpsel, er lyskilden som brukes den viktigste faktoren.

Vil du vite mer om vinduslamper med støpsel? Eller har du flere spørsmål om lys og belysning? Våre fagfolk hjelper deg gjerne: til kontaktskjema.

  • 1 200 000 produkter på lager
  • 50 dagers åpent kjøp
  • Topp kundeservice og eksperthjelp

Dra fordel av eksklusive rabatter kun for abonnenter på nyhetsbrevet!

Registrer deg nå for vårt gratis nyhetsbrev og spar i dag!

250 kr rabattkode

*Rabattkoden er gyldig i 21 dager fra mottakelse og gjelder bestillinger med en minimumsverdi på 1500 kr. Kun en rabattkode per kunde og for én bestilling. Kan ikke kombineres med andre kuponger eller koder og kan ikke senere trekkes fra en regning. Kan ikke løses inn for produkter fra produsentene Homematic IP og Philips Hue.