Vegglamper av tre

Vegglamper av tre bringer naturen inn i hjemmet

Tre som element står som en spirende kraft i naturen. Vi forbinder tre med vekst og bevegelse. Treverk er også et element som er med på å skape et koselig hjem. Vegglamper av tre sørger for en behagelig atmosfære, og kan bli enda mer stilfullt kombinert med perfekt formede glass, polert messing eller gjennomsiktige stoffskjermer. Som en ekstra bonus gjør den høye kvaliteten på tre at du får et svært holdbart produkt, som du får glede lenge av!

Velg den perfekte lampen blant alle alternativene

De mange forskjellige typene av tre gjør ikke valget lett. Sortimentet er bredt, med alt fra bjørk til værbestandig teak. Dessuten er også stilartene svært varierende. En vegglampe av tre i asiatisk stil er moderne og stilfull, og utføres både i rustikk eller puristisk stil. Noen modeller er også fleksible, og kan monteres både vannrett og loddrett.

Vegglamper av tre – funksjonalitet med estetikk og eleganse

Om den er lys eller mørk, oljebehandlet eller naturbehandlet – tre gir vegglamper stabilitet samt tilfører en helt bestemt touch i allsidig design. Et gjennomsiktig stoff kan brukes til å skape et varmt lys eller en dekorativ skygge, noe som gir indirekte belysning.

I form av spotter setter trevegglamper den perfekte scenen, og blir så mye mer enn ”bare” et dekorativt element. Derfor er vegglamper av tre et overbevisende produkt både på bakgrunn av deres sofistikerte detaljer og enkle eleganse.


  • 425 000 produkter på lager
  • 30 dagers åpent kjøp
  • Alle priser inkluderer mva og toll
23 96 04 30

Mandag til fredag
09:00 - 17:00

Finn den rette belysningen til ditt hjem

Eksklusiv nyhetsbrev-påmelding

100 kr rabattkode

*gyldig t.o.m. 31.12.2019, med en bestillingsverdi på minimum 750 kr. Ikke mulig å kombinere med andre rabattkoder.