Vegglamper av tre

Våre anbefalinger fra denne kategorien

  Vegglamper i tre – koselig naturfølelse i blikkhøyde


  Denne lampetypen genererer vakkert lys. Uansett om den monteres alene eller i en liten gruppe. Stilig er den også. Det er det ingen tvil om. Men ikke på hvilken som helst måte. Det er bruken av tre som gir lampen det naturlige og vakre uttrykket. Det er dette og ikke selve designet som bidrar til lampens fine utstråling. Og vegglampen i tre stråler mot oss i blikkhøyde. Lampen passer like godt i stuen og spisestuen som på barnerommet. I trendy skandinavisk stil, i rustikk stil eller i moderne utførelse. Design og plassering endrer seg, men du får den samme gode følelsen.

  Hvilke design har vegglamper i tre?

  Hvilket design skulle du gjerne hatt? Du har nemlig mange design å velge mellom også når du ønsker en vegglampe i tre. Det er klart at bruken av tre i mer eller mindre grad er med på å bestemme lampens utseende, og det bidrar til lampens unike, naturlige uttrykk. Men lampens design kan variere i det uendelige.

  Ønsker du en søt vegglampe i tre med pirater på til barnerommet? Eller kanskje ikke. Hva med en vegglampe i tre i rustikt design? Heller ikke? Kanskje du leter etter et stilig designobjekt i trendy skandinavisk stil? Som du ser: Det er bare å bestemme seg for en lampe. Eller helst for flere.

  vegglampe-tre
  vegglampe-tre
  vegglampe-tre

  Er vegglamper i tre med flatt design trendy?

  Liker du et minimalistisk design med et stilig, naturlig uttrykk? Da gjør du rett i velge en vegglampe i tre. Og med det mener vi nærmere bestemt en vegglampe i tre med ultraflatt og futuristisk design samt innebygde LED-lys. Du lurer kanskje på hvorfor lampen må ha innebygde LED-lys. Jo, for det er disse LED-kortene som muliggjør et tynt, flatt og stilig design. Eller kunne du tenke deg en vegglampe med en bredde på noen få cm med en tradisjonell glødepære?

  Fins det vegglamper i tre med bryter?

  vegglampe-tre

  Ja, det gjør det. Disse fins i ulike utførelser. Vi har lamper med bryter festet på selve lampen. Med denne kan du tenne, slukke og i mange tilfeller også dimme lampen. Hvor passer disse inn? For eksempel over sofaen som leselys. Eller på soverommet ved siden av sengen, for alle som ikke har en standard bordlampe stående på nattbordet. Disse lampene kobles til et vanlig vegguttak.

  For det andre fins det også vegglamper i tre med en bryter på ledningen. Denne ledningen er utstyrt med en stikkontakt slik at du enkelt og greit kan sette den inn i nærmeste kontakt.  Det er bare å montere vegglampen på veggen, sette i stikkontakten, slå på bryteren og la lampen lyse. Den passer for eksempel fint på barnerommet.

  Kan vegglamper i tre være utstyrt med moderne LED-teknologi?

  Selvfølgelig. Vi vil være ærlige: gammeldags teknologi i form av glødepærer eller halogenpærer er vel ikke noe godt valg? Verken for kontoen eller miljøet. Derfor: LED er både en tidsriktig og framtidsrettet belysningsteknologi og settes naturligvis også inn i vegglamper av tre. Apropos settes inn:  LED-teknologi settes inn i lamper av tre på to måter, akkurat som i andre lamper.

  For det første kan den settes inn som et fast innebygget LED-kort. Fordel? LED-kortet er utrolig kompakt, og du trenger ikke å bruke tid eller krefter på å bytte lyskilde. For det andre finner du naturligvis lamper med utbyttbare LED-pærer. E27? E14? GU10 eller GU9? Det er ikke noe problem. Siden LED-pærene har standardsokler passer de inn i alle vanlige lamper. Ønsker du deg en stilig vegglampe med ulike lysscenarier? Da velger du deg en vegglampe i tre med utbyttbar lyskilde og setter ganske enkelt inn en intelligent smarthuspære. Nå kan du både bruke tidsur, dimme, sette opp lysscenarier og mye mer med en og samme lampe.

  vegglampe-tre
  vegglampe-tre
  vegglampe-tre

  Kan vegglamper i tre dimmes?

  Ja, det kan de, men ikke alle. Det kommer an på hvilken lampe du velger og hva som er angitt i produktdetaljene. Hvis det står “dimbar” – “ja”, trenger du som regel en passende, ekstern dimmer. Deretter må du undersøke om vegglampen har fast innebygde LED-lys eller om den benytter en utbyttbar lyskilde.

  I det første tilfellet er det bare å dimme i vei så snart du har fått lampen i hus og den er ferdig montert. Har den en utbyttbar lyskilde må du finne en passende lyskilde. Vi anbefaler på det sterkeste å sette inn en LED-pære. Du må bare passe på at den er dimbar. Dette er ikke noe problem. Du finner informasjon om dette i lyskildens produktdetaljer. Nå er det bare å dimme i vei så mye du vil. Du kan få det lysere eller mørkere i rommet og endre dette så ofte som du vil.

  Fins det også vegglamper i tre til barnerommet?

  vegglampe-tre

  En søt sau med morsomme blå sokker, en nusselig dachshund med et nydelige blikk eller et ekte sjørøverskip, i alle fall nesten ekte. Eller vil du heller ha en brannbil? Spørsmålet er jo ikke rettet direkte til deg. Spørsmålet er vel hva barnet eller barnebarnet ditt ønsker seg. Forslagene er ikke ment å gjelde den nye vegglampen i tre som du vil montere i gangen eller i spisestuen. Men på barnerommet vil disse vegglampene i tre gjøre seg svært godt, og de da også svært populære. Vi har vegglamper for enhver smak, for alle aldre og for alle aktiviteter. Lampene kan være formet som et nusselig dyr, en søt sol en sky eller en fotballplass.

  Vi leverer ikke bare vegglamper i tre med søte design. For å gjøre det enkelt og greit er mange av lampene utstyrt med ledning og stikkontakt. Det er bare å sette i kontakten. Vegglampen monteres da i nærheten av nærmeste stikkontakt, og barnet kan enkelt benytte bryteren til å slå på lampen hvis det skulle bli for mørkt og skummelt om natten.

  • 1 200 000 produkter på lager
  • 30 dagers åpent kjøp
  • Topp kundeservice og eksperthjelp

  Dra fordel av eksklusive rabatter kun for abonnenter på nyhetsbrevet!

  Registrer deg nå for vårt gratis nyhetsbrev og spar i dag!

  100 kr rabattkode

  *Rabattkoden er gyldig i 21 dager fra mottakelse og gjelder bestillinger med en minimumsverdi på 750 kr. Kun en rabattkode per kunde og for én bestilling. Kan ikke kombineres med andre kuponger eller koder og kan ikke senere trekkes fra en regning. Gjelder ikke for unntatte merker og produsenter.