Utespotter

Allsidige og stemningsskapende utespotter

Utespotter er det perfekte valget når du vil fremheve detaljer og gi nytt liv til omgivelsene rundt hjemmet ditt. God utebelysning bidrar til et trygt og hyggelig uteområde – enten du vil fremheve designelementer eller kaste et elegant lys utover hagen. Utespottene våre er i tillegg energieffektive, fleksible og enkle å montere.

Spotter til utendørs bruk kommer i en rekke materialer og moderne design, og kan monteres både til bakken og veggen. Når du velger utebelysning, er det lurt å tenke over avstanden til det du vil lyse opp. Vanligvis vil en alminnelig spot med GU10-sokkel være tilstrekkelig, men til lengre avstander kan en lyskaster med en R7s-sokkel lønne seg. Sørg også for at utespotten har en kapslingsgrad på over IP44, så den tåler vær og vind. En spot med LED kan stå på hele kvelden og natten, uten at den trekker mye strøm. Blant vårt brede utvalg av moderne utespotter finner du også varianter med solcellepaneler og bevegelsessensorer.

Spot on

Kombinert med utendørs vegglamper, downlight og andre lyskilder, kan hagespotter forvandle en ordinær utebelysning til noe ekstraordinært som lyser opp i nabolaget. Hvordan du bruker lys utendørs – i hagen, på terrassen og ved inngangspartiet – har alt å si for stemningen og inntrykket du skaper rundt huset ditt. Et fint tre vil se fantastisk ut i riktig lys, og har du et blomsterbed du steller mye i – sørg for at det får oppmerksomheten det fortjener.

Utespotter fås i messing, aluminium, hvit, klassisk sort og en rekke andre materialer og farger, så du finner garantert noe som passer resten av utebelysningen din. Med LED får du i tillegg lys som holder strømregningen nede.

Enkle både å feste og flytte på

Utebelysning med festeledd kan enkelt festes i jord og løsmasse med jordspyd. Dermed slipper du å bruke fast feste i vegg eller underlag. Spotter med jordspyd kommer i tillegg lett til der det er vanskelig å plassere annen belysning. Det er heller ikke noe problem å flytte på jordspydlamper etter hvert som hagen og årstidene forandrer seg. Hva med å skifte fra sort til hvit spot når snøen kommer? Skal du lyse opp et blomsterbed, anbefaler vi downlight med LED i tillegg.

Utespotter til bruk på bakken

Tåler vær og vind

Når du velger utespotter og utebelysning generelt, er det viktig at du velger lamper med riktig kapslingsgrad. Kapslingsgrad angis av en «IP-klasse», der det første tallet angir tetthet og beskyttelse mot faste partikler, som skitt, mens det andre angir hvilken tetthet lyskilden har mot vann. Er det første tallet 5 eller høyere, betyr det at lampen er støvbeskyttet, og er det andre tallet over 4, betyr det at lampen tåler vannsprut fra alle kanter. Belysning merket IP44 kan fint brukes utendørs, men skal lyskidlen tåle både jordsprut og vanning, anbefaler vi en lampe med IP65.

Hos oss finner du produkter med en kapslingsgrad på opptil IP68, som gjør at de til og med er egnet til bruk under vann, til belysning i dammer og lignende. Og bor du i nærheten av sjøen, har vi dessuten flere lamper som tåler saltvann.

LED-lyskaster til uteområde

Funksjonelt og trygt lys

En spot med LED eller annen belysning langs oppkjørselen skaper et elegant og oversiktlig inntrykk. Med sensorstyring kan du til og med få en innkjørsel som lyses opp automatisk når du kommer hjem om kvelden, så lyset kun brukes når det trengs. Sensorstyrte lys med LED eller R7s-fatning er også ideelt i nærheten av for eksempel bod- eller garasjedører, så du slipper å fikle etter nøkler i mørket – eller som en ren sikkerhetsløsning.

Våre vegglamper med LED kommer med rekkevidde på opp til 20 meter samt justerbar tidsinnstilling på lyset. Det finnes også muligheter for tilkobling av kamera som kan tas i bruk via en egen app.

  • Spot on på detaljene: Kaster lys på detaljer utendørs og omgjør hagen din til noe ekstraordinært. Enkelt å kombinere med vegglamper og downlight.
  • Enkel montering: Med jordspyd kreves ingen fast montering, og du kan enkelt plassere en spot i blomsterbedet og flytte senere til annen bruk.
  • Sikker lyskilde: Sensorstyrte lamper skrur seg på når de registrerer bevegelse utendørs, noe som både gjør dem energieffektive i bruk og effektive mot uvedkommende.
  • LED sikrer lavt strømforbruk: LED bruker lite strøm i forhold til tradisjonell belysning utendørs. Utespotter med LED kan i tillegg drives på solceller.
  • Noe for alle, uansett pris og design: Utespotter kommer i alle prisklasser og fås i hvit, sort, rustfritt stål og flere andre stiler.

  • 425 000 produkter på lager
  • Gratis frakt v/kjøp over 2 000 kr
  • Betal med Klarna faktura
23 96 04 30

Ma. til fr. 09:00 – 17:00

Finn den rette belysningen til ditt hjem

Eksklusiv nyhetsbrev-påmelding

75 kr rabattkode

*gyldig t.o.m. 31.12.2018, med en bestillingsverdi på minimum 550 kr. Ikke mulig å kombinere med andre rabattkoder.