Taklamper

Taklamper – den viktigste lyskilden i hjemmet

Taklamper sørger for god generell belysning og er en sentral del av innredningen hjemme. I tillegg til å være viktige interiør- og dekorasjonselementer, bidrar de også til å sette møbler, tapeter og gardiner i et godt lys.

Taklamper er de viktigste lyskildene i hjemmene våre og kan brukes på en rekke ulike måter. De kan enten felles inn eller festes til taket og fås i mange ulike design, størrelser og teknologier til både kjøkken, soverom, barnerom, bad og spisestue.

Taklampe fra produsenten Philips

Hvilken funksjon skal taklampen ha?

Før du sikter deg ut en taklampe, er det greit å tenke over hvilken funksjon den skal ha i rommet. Skal den fungere som et dekorativt element for å skape en helhet i rommet? I så fall bør du ta en nærmere titt på designertaklampene våre, som med sine unike former og fasonger tilfører rommet masser av stil og personlighet. Eller kanskje du ønsker deg en taklampe som fremhever bestemte deler av rommet, for eksempel et maleri på veggen eller kosekroken i hjørnet? Da er spotter i taket med individuell lysjustering det beste valget. Denne løsningen er også praktisk over kjøkkenbenken, hvor det er viktig med godt og direkte arbeidslys. Vi har også flotte lamper laget av fint opalglass, som med sitt blendefrie, myke lys skaper en behagelig atmosfære i rommet.

Rett lampe på rett sted

Taklampene våre kommer i en rekke forskjellige former og fasonger, der du kan velge farge, mønster og størrelse alt etter hvor du vil henge opp taklampen. En stor taklampe – gjerne en pendellampe – tar seg for eksempel godt ut over middagsbordet. En pendellampe kan høydejusteres slik at den lyser opp bordet uten å blende gjestene. Mindre taklamper passer best i mindre rom med begrenset plass, eller når du ikke ønsker å sette selve lyskilden i fokus. Du kan også kombinere en taklampe med bordlamper eller vegglamper i samme stil, for å skape et mer helhetlig uttrykk i rommet. Også når det gjelder materialer er det mye å velge mellom. Med blant annet glasstaklamper, tekstiltaklamper, krystalltaklamper og tretaklamper i sortimentet, er sjansen stor for at du finner noe som passer for deg og dine behov.

Trygt og vakkert lys

Det er ikke bare taklampenes form, materialer og farger som varierer – det er også mange lyspærer å velge blant, med både varmhvitt og kaldhvitt lys. Hos oss finner du taklamper som bruker alt fra halogenpærer og kompaktlysrør til lysdioder (LED). LED-taklamper er svært populære som følge av at de er tryggere og mer miljøvennlige enn vanlige glødepærer, og varer i opptil 25 000 timer.

Taklampene våre til badet har en kapslingsgrad på IP44, noe som gjør at de tåler smuss og fukt. Noen av taklampene er dessuten utstyrt med en sensor som automatisk tenner lampen når du går inn i rommet. Og velger du en taklampe med dimmer, er det enkelt å justere lysstyrken for å sette den rette stemningen.

Utvalget av takbelysning og taklamper er like stort og variert som de mange bruksområdene. Bla deg gjennom taklampesortimentet vårt for å finne dine favoritter, og ta gjerne en titt på bloggen vår for å få inspirasjon til hjemmebelysningen!

Finn den perfekte taklampen for hjemmet ditt

  • Mye å velge blant: Utvalget vårt består av taklamper i en rekke ulike farger, mønstre og størrelser, slik at det blir enkelt for deg å finne riktig belysning til hjemmet ditt.
  • Trygt, økonomisk og vakkert: Mange av taklampene våre bruker LED-lys, som med sitt behagelige lys skaper en lun og stemningsfull atmosfære i rommet. LED-pærene produserer svært lite varme, er energieffektive og varer lenge.
  • Flere stiler, farger og materialer: >: Enten du er på utkikk etter en eksklusiv krystalltaklampe til storstua eller en klassisk taklampe i glass til soverommet, har vi taklampen for deg!
  • Enkelt å kombinere: Taklampene kan kombineres med vegg-, bord- og gulvlamper. Bruk taklampe som hovedbelysning og en vegglampe til å skape dybde og fremheve ting du er glad i. Du kan enten bruke samme stil på alle lamper, eller bryte opp og skape fine kontraster – valget er ditt!
Sort klassisk taklampe
  • 425 000 produkter på lager
  • 60 dagers åpent kjøp
  • Topp kundeservice og eksperthjelp

Finn den rette belysningen til ditt hjem

Eksklusiv nyhetsbrev-påmelding

100 kr rabattkode

*Rabattkoden er gyldig i 21 dager fra mottakelse og gjelder bestillinger med en minimumsverdi på 750 kr. Kun en rabattkode per kunde og for én bestilling. Kan ikke kombineres med andre kuponger eller koder og kan ikke senere trekkes fra en regning. Gjelder ikke for unntatte merker og produsenter.