Taklamper av tre

Våre anbefalinger fra denne kategorien

  Koseligere kan det ikke bli: Taklamper i tre

  Naturlig, sanselig og varm. Taklamper i tre står for alt dette og skaper derfor koselig stemning i hjemmet. Det kan både være fint og grovt. Dette avhenger av bearbeidingen og årringene. Fordelene med dette materialet kommer virkelig til sin rett når det brukes i en lampe og kombineres med en varmhvit lysfarge. 

  Fins det også LED-taklamper i tre?

  Treets naturlige utstråling kombinert med moderne lysteknologi. Bedre kan det vel ikke bli. Svaret er derfor: Ja, det fins taklamper i tre med LED-lyskilder – enten utbyttbare eller innebygde. Ta gjerne også en titt på utvalget vårt av trelamper. Fordelene med LED-teknologien er mange og virker overbevisende:

  • Du sparer 90 % strøm sammenlignet med tradisjonelle glødepærer.
  • Du verner om miljøet, for LED-lyskilder inneholder ikke kvikksølv.
  • Du trenger ikke å bytte lyskilde.
  • Lampene tennes umiddelbart – i motsetning til sparepærene.
  • Takket være kompakt lysteknologi kan du velge mellom mange ulike design.
  Taklamper i tre

  Tøffe effekter med årringer i tre?

  Det går fint an. Tenker du på drivved med interessant historie, gamle trebjelker i gamle hus og dekorative kvister? Bruk fantasien også når du skal velge taklampe og ta en titt i nettbutikken. Her finner du lamper i ulike mønstre. Her er noe for enhver smak. 

  Fins det taklamper i treimitasjon?

  Naturligvis fins det taklamper som ser ut som de er av tre. Er det ikke så viktig for deg at lampen er laget av ekte tre, har du enda mer å velge mellom. 

  I hvilke stiler finner du taklamper i tre?

  Vi assosierer tre først og fremsmed en landlig stil og dermed med noe rustikk. Tre forbindes også med den skandinaviske stilen. Med dette naturmaterialet kan like godt benyttes i en ungdommelig eller klassisk stil. Liker du vintagestilen kan du også gjøre et kupp om du tar en titt på taklamper i tre. Bruk søkefunksjonen på nettsiden vår, og du vil garantert finne noe ved bruk av riktige søkeord. 

  Taklamper i tre
  Taklamper i tre
  Taklamper i tre

  I hvilke rom kan du benytte taklamper i tre?

  Her fins det ingen regler. Taklamper i tre kan like godt benyttes i stuen og spisestuen som på sove- og barnerommet. Skal lampen monteres i et rom som kan bli fuktig eller vått er det imidlertid viktig at lampen har passende kapslingsgrad. Vann og elektrisitet er som kjent ingen god kombinasjon. I denne tabellen får du en oversikt over ulike kapslingsgrader:

  Fins det også dimbare taklamper i tre?

  Ja, selvfølgelig. Dette materialet med koselig utstråling gjør seg naturligvis godt sammen med koselig lys. Hvis du ønsker deg en lampe med dimmer, velger du filtrene “tre” og “dimbar” under kategorien “taklamper”. Dermed får du full oversikt

   

  Har du flere spørsmål angående taklamper i tre? Da er det bare å ta kontakt med våre fagfolk. Du treffer oss på telefon 23 96 04 30  eller via kontaktskjema.

  • 1 200 000 produkter på lager
  • 50 dagers åpent kjøp
  • Topp kundeservice og eksperthjelp

  Dra fordel av eksklusive rabatter kun for abonnenter på nyhetsbrevet!

  Registrer deg nå for vårt gratis nyhetsbrev og spar i dag!

  250 kr rabattkode

  *Rabattkoden er gyldig i 21 dager fra mottakelse og gjelder bestillinger med en minimumsverdi på 1500 kr. Kun en rabattkode per kunde og for én bestilling. Kan ikke kombineres med andre kuponger eller koder og kan ikke senere trekkes fra en regning. Kan ikke løses inn for produkter fra produsentene Homematic IP og Philips Hue.