Taklamper av tre

Fine taklamper i tre

Med en taklampe i tre bringes ikke bare varme og hygge inn i hjemmet. Det naturlige materialet og de harmoniske formene gir både glede og en fredfull følelse. Taklamper i tre kombinert med det miljøvennlige materialet lunopal, sørger for et varmt, men ikke blendende lys som fører til en god atmosfære i stuen eller på soverommet.

Hvis man ønsker taklamper av tre i arbeidsrommet, kan man her benytte seg av spotlight eller spotter.

En særlig god lysopplevelse fås med våre takutheng. Velg akkurat den taklampen som passer for deg. Mal, tapetser eller lakkér takuthenget etter ditt ønske.

Også i de ferdige modellene finner du de mest forskjellige formene. Spotlights og takspotter, moderne og kantede utføringer, eller klassiske, rundere versjoner. I noen tilfelle får du ved kjøp av våre trelamper ikke bare en super taklampe, men også et ekte stykke håndverk. Ta en nærmere titt på våre produkter. I beskrivelsen kan du finne ut mer om fremstillingen og anvendelsen av materialer.

I tillegg til taklamper av tre, tilbyr vi mange andre muligheter i sortimentet vårt. Besøk kategorien tre- vegglamper og tre-gulvlamper, og la deg fascinere av kombinasjonen av direkte og indirekte lys i et stemningsfullt lyskonsept i stuen din.


  • 425 000 produkter på lager
  • 30 dagers åpent kjøp
  • Alle priser inkluderer mva og toll
23 96 04 30

Mandag til fredag
09:00 - 17:00

Finn den rette belysningen til ditt hjem

Eksklusiv nyhetsbrev-påmelding

100 kr rabattkode

*gyldig t.o.m. 31.12.2019, med en bestillingsverdi på minimum 750 kr. Ikke mulig å kombinere med andre rabattkoder.