Lamper i sort og gull

Varme lysrefleksjoner for å føle seg bra

Lamper som kombinerer fyldig sort med fint gull har avansert fra en trendy trend til en klassiker i nyere designhistorie de siste årene. Og dette fremfor alt på grunn av deres lyseffekt: fordi innerskjermer med gyllen finish sender varmt hvitt lys komfortabelt inn i stuen - for allsidig velvære.


Gulvlamper i sort og gull

Stilistisk allsidig fra industriell til moderne

Designet til en gulvlampe i sort og gull gjør den til et puristisk it-piece, et rikt uttrykk i retro-chic eller et lett interiørelement med en floral stil. Felles for dem alle er den flotte lyseffekten som kommer fra de gullfargede overflatene.

Finn gulvlamper i sort og gull

Taklamper i sort og gull

Elegant belysning med flott lyseffekt

Taklamper i sort og gull gir rommet en spesielt sjarmerende og koselig karakter, takket være deres harmoniske lysrefleksjoner. Avhengig av design er det også et lysspill i taket, som på imponerende vis understreker designet og fargesamspillet.

Finn taklamper i sort og gull

Pendellamper i sort og gull

Fra puristiske, filigran-design til overdådige statement-lamper

Pendellamper i sort og gull tar den glitrende hedersplassen i interiøret. Og de viser fasetter som inspirerer: Fra det delikate, forgrenede designet til det dominerende formspillet i klare geometriske former, er spekteret bredt - det samme er lyseffekten.

Finn pendellamper i sort og gull

Bordlamper i sort og gull

Lekende design i harmoni med varmt reflekterende lys

Bordlamper i sort og gull gir glitrende, varme lysaksenter til favorittområdene i leiligheten vår. Så de kan lyse opp rommet fra sidebordet like hyggelig som en nattbordslampe gjør på soverommet. Lys som brytes på gullfargede overflater fungerer bra der hvor kos er en topp prioritet.

Finn bordlamper i sort og gull

Vegglamper i sort og gull

Lyskunstverk med koselig preg

Vegglamper i sort og gull gir ikke bare en harmonisk lyseffekt inn i stuene våre. Noen design skaper også vakre lysmønstre på veggene. Når det kommer til design er det også variert her – fra puristisk og moderne til lekent og floralt.

Finn vegglamper i sort og gull

Spotlights i sort og gull

Sett fokus på områder med vakkert lys

Spotlights kan justeres fantastisk slik at utvalgte områder i stemningen skinner i det vakreste lyset. Hvis en lampe består av flere lyskastere, kan flere lyspunkter stilles inn. Designet med svarte og gullfargede komponenter gir de en elegant vibe – i tillegg til funksjonalitet.

Finn spotlights i sort og gull
  • 1 200 000 produkter på lager
  • 50 dagers åpent kjøp
  • Topp kundeservice og eksperthjelp

Dra fordel av eksklusive rabatter kun for abonnenter på nyhetsbrevet!

Registrer deg nå for vårt gratis nyhetsbrev og spar i dag!

250 kr rabattkode

*Rabattkoden er gyldig i 21 dager fra mottakelse og gjelder bestillinger med en minimumsverdi på 1500 kr. Kun en rabattkode per kunde og for én bestilling. Kan ikke kombineres med andre kuponger eller koder og kan ikke senere trekkes fra en regning. Kan ikke løses inn for produkter fra produsentene Homematic IP og Philips Hue.