Innebelysning Kjøkken

Våre anbefalinger fra denne kategorien

  Kjøkkenlamper – lysende komponenter

  Med så mange muligheter kan det noen ganger være litt komplisert. Du må finne noe som faller i smak, og det er mye som skal tas hensyn til når du skal sette sammen ingrediensene. Resultatet kan imidlertid bli omveltende. Snakker vi om en lekker 5-retters meny? Nei, ikke denne gangen.

  Dette handler om belysning. Vi snakker om kjøkkenbelysning. Det er menge spennende muligheter ved valg av kjøkkenbelysning selv om det kan være litt vanskelig å finne ut av. Men en ting kan du være sikker på: Det lønner seg! Og det lønner seg ikke bare for den ambisiøse hobbykokken. Det lønner seg for alle som vil at kjøkkenet skal være et behagelig sted, og noe mer enn et rom hvor du smører deg en brødskive.

  Hvilke lamper kan du velge til kjøkkenet?

  Taklamper til kjøkkenet

  Ja, “allmennbelysningen” er en av hovedingrediensene for en perfekt belysningsmeny. Et kjøkken uten allmennbelysning er det samme som å koke pasta uten vann. Det fungerer jo ikke. Hvordan får du god allmennbelysning i hjemmet ditt? Korrekt. Med taklamper. Det gjelder også på kjøkkenet.

  Hvilken taklampe du velger er naturligvis helt opp til deg. Liker du den skandinaviske stilen, noe moderne eller den industriell stilen? Rund, kvadratisk eller med så mange kanter at du ikke kan telle dem? Ønsker du en lampe i hvitt, svart, i antikk messing eller i en annen farge? Det er bare å bestemme seg.

  LED-panel til kjøkkenet

  Den nye stjernen på kjøkkenhimmelen. Men ikke bare der. LED-paneler kan også fint benyttes i stuen eller i spisestuen. Eller på kjøkkenet. Et LED-panel....

  • hører også inn under taklamper. Ergo: LED-paneler regnes som allmennbelysning. Og disse er både tøffe og praktiske.
  • De er superflate og opptar ikke mer plass enn hva de virkelig trenger. Er det lavt under taket og lite plass fungerer disse perfekt.
  • De er moderne. Og det er de i dobbel betydning. For det første har de et stilig, moderne minimalistisk design. For det andre drives de av moderne teknologi. Dette er ikke hvilken som helst teknologi, men moderne LED-teknologi. Og fordelene med denne teknologien kjenner du jo.  

  Vårt tips: Velg LED-panel med fjernkontroll. Det kan ikke bli lettere enn dette å tenne og slukke lyset eller justere lysstyrke og lysfarge.

  Pendellamper til kjøkken

  Pendellampe på kjøkkenet? Klart det. For eksempel over spisebordet, i en åpent kjøkken- og stueløsning eller over arbeidsbenken. Et tips: Ikke heng pendellampen så lavt at du ikke kan se den du sitter overfor ved kjøkkenbordet. Den skal heller ikke henge så lavt over kjøkkenbenken at du ikke får plass til legge fra deg saker der.

  Når det gjelder valg av stil er det fritt fram (tekstilskjermer anbefales ikke – stikkord: damp og lukt). Uansett om du henger den over spisebordet eller over arbeidsbenken: Den gir et målrettet lys nedover. Og festmåltidet lyssettes optimalt både under tilberedning og ved servering.

  serie.lighting Curling - glass LED taklampe
  High-intensity LED panel Philia, variabel lysfarge