GX53 LED-pærer

GX53-LED-pærer

Passende erstatning for de kompakte GX53-pærene

Hva er GX53-LED-pærer?

GX53-LED-pærer er de moderne alternativene til GX53-kompaktlysrør. Med GX53-sokkelen er avstanden mellom de to metallkontaktene 53 mm. Den festes i fatningen ved å dreie den med klokken.

Den lave høyden på 25 mm var i sin tid unik for kompaktlysrør. Med LED er det imidlertid mulig med betydelig flatere konstruksjoner, noe som har gjort at den moderne minimalismen har kunnet få et fotfeste også innen belysningens verden.

Siden det fremdeles finnes mange lamper med GX53-fatning, finnes det også kompatible GX53-LED-alternativer for disse lampene. Av disse alternativene kan man forvente større energibesparelser og lengre levetid.

Fumagallli hvit nedfelt spot deler GX53
I GX53-fatningen på alle lamper …
Sylvania Micro Lynx LED-paere GX53
... kan GX53 LED-pærer brukes.

Hvor brukes GX53-pærer?

Blant annet på grunn av spredningen av permanente installasjoner med LED-lys, som den mest fleksible og energieffektive lyskilden, er bruken av separate GX53-lamper innendørs blitt mindre vanlig. Imidlertid finner man dem fremdeles ofte i utelys, på alle slags installasjonssteder, slik som i taklamper og takplafonder, utendørs vegglamper, innfelte lamper og til og med gatelys. GX53-LED-pæren er den perfekte erstatningen i disse lampene.

Giuseppe utendors taklampe LED
Fumagalli GX53 nedfelt innebygd spot graa
Gelmi EL LED IP66 utendors vegglampe GX53 sort

Tre bruksområder for GX53-LED-pærer.

Trenger du gode råd om GX53-LED-pærer eller andre LED-alternativer? Eller har du flere spørsmål om lys og belysning? Våre fagfolk hjelper deg gjerne: til kontaktskjema.

  • 1 200 000 produkter på lager
  • 30 dagers åpent kjøp
  • Topp kundeservice og eksperthjelp

Dra fordel av eksklusive rabatter kun for abonnenter på nyhetsbrevet!

Registrer deg nå for vårt gratis nyhetsbrev og spar i dag!

100 kr rabattkode

*Rabattkoden er gyldig i 21 dager fra mottakelse og gjelder bestillinger med en minimumsverdi på 750 kr. Kun en rabattkode per kunde og for én bestilling. Kan ikke kombineres med andre kuponger eller koder og kan ikke senere trekkes fra en regning. Gjelder ikke for unntatte merker og produsenter.