Gulvlamper

Eksklusivt lysdesign blir mobilt med frittstående gulvlamper

Hvis du bare har en tilgjengelig stikkontakt til lampene og du ønsker ulikt lys på forskjellige steder eller du vil la det designerdrømte lysobjektet stå fritt i rommet, da gjør frittstående gulvlamper (ofte kalt stålamper eller gulvlamper) sin store entré. Frittstående gulvlamper finner sin plass overalt og kan brukes som en rent funksjonell lyskilde eller som et eksklusivt designerobjekt som akseptere enhver tenkelig form.

Uplights er en hel egen form for gulvlamper som sørger for et klart og svært behagelig, indirekte lys over hele rommet og er et utmerket alternativ ved lave vegghøyder. Med sin dimmer kan disse spesielle gulvlampene oppfylle ethvert lysbehov, fra klart arbeidslys til en dus atmosfære, praktisk og attraktiv på samme tid. Gulvlamper som kombinerer uplight med ekstra sving og separat justerbare lamper (leselys, leselamper) kan fungere som en ideell lyskilde til enhver anledning i mindre leiligheter.

Gulvlampene stiller konstante fantasikrevende utfordringer til innovative designere. Ønsker du å tilføye et effektivt og fasinerende kunstverk av lys til ditt rom, vil du bli begeistret av det rikelige utvalget på gulvlamper fra kreative verksted som finnes her.


  • 425 000 produkter på lager
  • Gratis frakt v/kjøp over 2 000 kr
  • Betal med Klarna faktura
23 96 04 30

Ma. til fr. 09:00 – 17:00

Finn den rette belysningen til ditt hjem

Eksklusiv nyhetsbrev-påmelding

75 kr rabattkode

*gyldig t.o.m. 31.12.2018, med en bestillingsverdi på minimum 550 kr. Ikke mulig å kombinere med andre rabattkoder.