Glasstaklamper

Glass og lys – taklamper til perfeksjon

Glass er et av de få materialene som ikke endrer seg over en lengre tidsperiode. Glass ruster ikke, råtner ikke og endrer seg ikke fra sin en gang tilpassede form. Det er sannsynligvis derfor det tilhører et av de mest elskverdige materialene ved fremstilling av taklamper. Til taklamper kan forskjellige glasstyper anvendes. Typen av glass velges ut for lampens egenskaper.

Opalglass sørger for et varmt diffust lys. Taklamper med opalglass blir derfor ofte innsatt i soverom eller stuer.

Krystallglass derimot har sterke lysbrytende egenskaper. Taklamper av dette materialet skyter lyseffektene opp på veggene og skaper sanne kunstverk.

Triplex-glass består av tre lag: et lag opalglass omsluttet av to lag krystallglass. Det indre laget av krystallglass sørger for at lyset blir ensartet fordelt i hele lampen. Opalglasset sørger for et varmt og behagelig lys. På denne måten oppnås det et større lysutbytte, og taklampens lysinnpakning blir særlig fremragende.

Produsenten og designeren benytter de forskjellige glassegenskaper for å skape svært forskjellige modeller av taklamper. Fra de enkle taklamper med mønstret glass, til sanne kunstverk av lys.

Du finner fantastiske eksemplarer hos oss i kategorier krystallpendellamper eller designerhengelamper.

Det lønner seg å se godt etter.


  • 425 000 produkter på lager
  • 30 dagers åpent kjøp
  • Alle priser inkluderer mva og toll
23 96 04 30

Mandag til fredag
09:00 - 17:00

Finn den rette belysningen til ditt hjem

Eksklusiv nyhetsbrev-påmelding

100 kr rabattkode

*gyldig t.o.m. 31.12.2019, med en bestillingsverdi på minimum 750 kr. Ikke mulig å kombinere med andre rabattkoder.