Fakkellamper

Fakkellamper – urgammel belysningsmetode i moderne form

Som en spesiell form for vegglamper, gir fakkellamper indirekte lys og fremstiller en varm og behagelig stemning. Med fakkellamper montert på veggen, kan det spesielle skjæret lyse opp, spesielt når de er adskilt fra resten av belysningen. Fakkellampen blir også brukt som belysning av malerier, trofeer eller speil, og fungerer dermed også som en del av vegg- og romdekorasjonen.

På spor av forfedrene våre med fakkellamper

Fakkellampen er ikke noen ny oppfinnelse. Den ble allerede brukt av forfedrene våre i en enklere utgave og med åpen flamme, fastsatt på veggen til å lyse opp hulene deres. I dag blir det ofte brukt ekte fakler til hagefester, som henges på veggen eller satt i jorden for å skape en stemningsfull belysning. Innendørs er det derimot sikrere med fakkellamper hvor flammen er erstattet med en lyspære.

Fakkellamper til enhver smak

Noen fakkellampemodeller i sortimentet vårt ser ut som den opprinnelige fakkelen, mens andre er laget i en moderne design. Det finnes fakkellamper til enhver innredningsstil. En fakkellampe med et indirekte lys kan gjøre hjemmet ditt enda koseligere og enda mer innbydende, dessuten er fakkellampen et perfekt supplement ved siden av peisen eller til en hyggelig belysning på terrassen.

Fakkellampen gir et indirekte lys og gir dermed også en varm, behagelig stemning. Blir den adskilt fra resten av belysningen, kan man se det spesielle lysskjæret den gir. Som en del av vegg- og rombelysningen blir de ofte anvendt til belysning av malerier, trofeer eller speil.


  • 425 000 produkter på lager
  • 30 dagers åpent kjøp
  • Alle priser inkluderer mva og toll
23 96 04 30

Mandag til fredag
09:00 - 17:00

Finn den rette belysningen til ditt hjem

Eksklusiv nyhetsbrev-påmelding

100 kr rabattkode

*gyldig t.o.m. 31.12.2019, med en bestillingsverdi på minimum 750 kr. Ikke mulig å kombinere med andre rabattkoder.