Vegglamper

Sett hjemmet i et bedre lys med dekorative vegglamper

Mange har lett for å glemme belysningen når de innreder hjemmet sitt, der møbler og ulike pyntegjenstander ofte får førsteprioritet. Den store wow-effekten uteblir imidlertid så lenge rommet ikke er godt lyssatt. Løsningen er heldigvis enkel: Bruk dekorative og praktiske vegglamper!

Vegglamper har vært i bruk lenge før den elektriske pæren ble oppfunnet. Bare tenk på forfedrene våre, som hengte opp fakler langs veggene for å belyse hulene sine. Selv om de aller færreste av dagens vegglamper bruker åpen ild som lyskilde, har de mange bruksområdene gjort vegglampen til et populært innslag i de tusen hjem – og det er det mange grunner til.

En vegglampe for alle rom

Vegglamper lar deg skape den rette atmosfæren i ethvert rom, gjør hjemmet mer funksjonelt, tar opp lite plass og får rommet til å virke større. Og siden vegglampene er enkle å henge opp og kan styres uavhengig av takbelysningen, blir det enkelt å sette bestemte deler av rommet i et bedre lys – bokstavelig talt. Du kan også velge en vegglampe med dimmer, så blir det enda enklere å skape den rette atmosfæren.

Enten du er ute etter å sette stemningen i et bestemt rom eller ønsker å lyse opp pene tapeter, malerier, familieportretter, møbler og andre pyntegjenstander du er glad i, er vegglamper det perfekte valget. Hos oss finner du stemningsfulle korridorlamper, dempet belysning til inngangspartiet, elegante leselamper til soverommet, trendy effektbelysning og mye mer. Du kan også velge mellom klassiske og diskré vegglamper eller prangende og mer moderne vegglamper som er formet som kunstverk.

Fremhev innredningen med en designervegglampe

Ønsker du å skape et blikkfang som garantert vil imponere middagsgjestene dine, er en designervegglampe den ultimate løsningen. Disse lampene er mye mer enn bare en lyskilde. De er et kunstverk i seg selv, uansett om lampen er tent eller slukket. Med mange ulike former og fasonger å velge mellom, får du både stemningsfull belysning og et vakkert dekorelement som tilfører hjemmet ditt personlighet og et eksklusivt preg. Mange av vegglampene våre har i tillegg justerbar lysretning, noe som gjør det enkelt for deg å eksperimentere og finne det uttrykket som passer best for deg.

Designervegglampe fra Markslöjd

Miljøvennlige LED-vegglamper

LED-belysning bruker nyere teknologi og er mer miljøvennlig sammenlignet med glødelamper eller halogenlamper. LED-lampene er nemlig langt mer energieffektive og har lenger levetid enn tradisjonelle modeller – en LED-pære kan faktisk vare i opptil 25 000 timer.

Siden teknologien i LED-vegglampene våre tåler kulde og frost, kan du fint bruke en vegglampe ute til å lyse opp inngangspartiet eller garasjeporten. Med LED kan du også velge mellom kaldhvitt eller varmhvitt lys. Mange foretrekker varmhvitt lys i stua for å skape en lun atmosfære, mens kraftigere kaldhvitt lys ofte er praktisk å ha til matlaging på kjøkkenet, ved speilet på badet eller som arbeidslys på kontoret.

Noe for enhver smak

Vegglamper bidrar til en helhetlig innebelysning når de kombineres med en taklampe. For at også innredningen skal fremstå helhetlig, bør du tenke på at vegglampen skal komplettere det øvrige interiøret i rommet. Vi har delt inn vegglampene våre i kategorier, slik at det blir enkelt for deg å finne uttrykket og løsningen som passer stilen din og behovene dine. Velg blant en rekke ulike design og størrelser, fra landlige og rustikke vegglamper til mer moderne og prangende varianter.

Hvit vegglampe

Hvorfor velge vegglamper:

  • Mange bruksområder: Vi tilbyr en rekke ulike vegglamper til flere behov, blant annet innfelte vegglamper, vegglamper til bad og speil, bildebelysning og vanlige vegglamper i alle stiler.
  • Trygt, økonomisk og vakkert: LED-lysenes varmhvite lys skaper en lun og stemningsfull atmosfære og er et tryggere valg sammenlignet med gamle glødepærer. LED-pærene produserer nemlig svært lite varme, er energieffektive og varer lenge.
  • Flere stiler, farger og materialer: Enten du er på utkikk etter en svart vegglampe som skaper en tøff kontrast på en hvit vegg, rustikke messinglamper som tilfører eleganse eller en morsom lampe med tegneseriefigurer til barnerommet: Vi har vegglampen for deg!
  • Enkelt å kombinere: Vegglampene kan kombineres med taklamper, bordlamper og gulvlamper. Bruk taklampe som hovedbelysning og vegglampen til å skape dybde og fremheve ting du er glad i. Gå for den samme stilen på alle lamper, eller bryt opp og skap stilmessige kontraster – valget er ditt!

  • 425 000 produkter på lager
  • 30 dagers åpent kjøp
  • Alle priser inkluderer mva og toll
23 96 04 30

Mandag til fredag
09:00 - 17:00

Finn den rette belysningen til ditt hjem

Eksklusiv nyhetsbrev-påmelding

100 kr rabattkode

*gyldig t.o.m. 31.12.2019, med en bestillingsverdi på minimum 750 kr. Ikke mulig å kombinere med andre rabattkoder.