Vegglamper utendørs

La din egen stil skinne igjennom med vegglamper utendørs

Utendørs vegglamper gir deg klassisk og effektiv belysning på utsiden av hjemmets fire vegger. I tillegg lyser de opp mørke hjørner, gir hjemmet en varm og hyggelig ramme og setter en signatur på boligen din – så velg en design som reflekterer hvem du er.

Vegglamper blir ofte brukt som grunnbelysning utendørs – enten det er på husveggen, på garasjen eller ved inngangspartiet. Vi har energieffektive utendørsvegglamper med LED i en rekke former og fasonger med ulike bruksområder, som elegant lyser opp hjemmet ditt når mørket senker seg.

Skap et strålende førsteinntrykk

Førsteinntrykk er viktige. Det sier seg selv at det er hyggeligere å ankomme et godt opplyst inngangsparti enn å måtte myse for i det hele tatt å finne ringeklokken. Kombinerer du vegglamper utendørs med downlights og utespotter, er du sikret en belysning som sørger for at både venner og familiemedlemmer føler seg velkommen når de kommer på besøk. Rent stilmessig gir en vegglampe også et inntrykk av hvem du er, og med vårt brede utvalg er det enkelt å finne en utendørsvegglampe som passer din stil.

Belysning med personlighet

En vegglampe utendørs kan plasseres både som belysning på terrassen og langs husveggen, men lamper ved inngangsdøren er ofte det første folk legger merke til. Henger det vegglamper i glass som hinter om gamledager og nostalgi på utsiden, sier det antagelig også noe om innredningen inne. Et godt tips er derfor å velge vegglamper utendørs som passer din stil og innredning innendørs. Hos oss finner du en rekke lamper å velge mellom – fra stilrene og moderne LED-lamper og klassisk skandinavisk design til vintage og maritime lanterner – så det er ingen fare for at du ikke skal finne en lampe som passer din design utendørs.

Gjør det enkelt å finne frem

I tillegg til å sette lys på din egen stil, skal en lampe utendørs være funksjonell. Et godt utgangspunkt er en elegant og effektiv husnummerlampe, som sikrer at gjester, post- og pizzabud, og eventuelle nødetater enkelt finner frem. Et husnummer med god belysning kan i tillegg være en fin lyskilde ved porten eller inngangspartiet. Hos oss finner du husnummerlamper med LED i en rekke forskjellige design og størrelser.

Praktisk nedoverrettet utevegglampe

En vegglampe på vakt

Er du på jakt etter energieffektiv utebelysning, anbefaler vi sensorstyring. Det gjør at lyset kun slår seg på og er i bruk når det er bevegelse innenfor en gitt avstand fra sensoren. I tillegg til at det sparer deg for strøm, er dette en effektiv måte å holde uvedkommende unna etter at mørket har senket seg. Har du en stor eiendom, kan en batteridrevet vegglampe med bevegelsessensor dessuten være midt i blinken når du vil lyse opp steder der du ikke har strømuttak. Er du ute etter å kombinere utebelysning og sikkerhet, anbefaler vi også utespotter. Husk at en vegglampe som ikke står under tak, skal ha en kapslingsgrad på over IP44, så den tåler regn.

Lys opp kveldene på terrassen

Kombinerer du vegglamper med taklamper, er du sikret den perfekte belysningen for sene sommerkvelder på terrassen. Hvis du ikke har en overbygd terrasse, kan du kaste lys på trær og busker med utespotter for å skape den perfekte rammen for kos og hygge utendørs.

Vegglamper utendørs:

  • Energieffektiv LED-teknologi: Vegglamper utendørs med LED bruker lite strøm i forhold til tradisjonelle lamper, og gir deg like god belysning.
  • Skaper en trygg ramme: Lyser opp mørke hjørner og kroker og kan utstyres med sensor som både sparer strøm og holder uvedkommende unna.
  • Viser frem stilen din: Det ligger mye personlighet i utendørs belysning – velg en vegglampe som passer til deg og setter hjemmet ditt i rett lys.
  • Kombiner med annen belysning: Vegglamper kan enkelt kombineres med downlights og utespotter for å få en komplett belysning utendørs.

  • 425 000 produkter på lager
  • Gratis frakt v/kjøp over 2 000 kr
  • Betal med Klarna faktura
23 96 04 30

Ma. til fr. 09:00 – 17:00

Finn den rette belysningen til ditt hjem

Eksklusiv nyhetsbrev-påmelding

75 kr rabattkode

*gyldig t.o.m. 31.12.2018, med en bestillingsverdi på minimum 550 kr. Ikke mulig å kombinere med andre rabattkoder.