Vegglamper landlig/rustikk

Landlig eller rustikk vegglampe - perfekt til din egen stil

Vegglampen er perfekt til å skape enkle fokuspunkter i enhver stue. Vegglampens lys skaper en varm og behagelig atmosfære i rommet.

Vegglamper har blitt brukt lenge før den elektriske pæren ble oppfunnet. Forfedrene våre hang opp fakler på veggene for å belyse hulene sine. Selv om de aller fleste vegglamper ikke lengre har åpen ild som lyskilde, har vegglampene etablert seg innenfor belysning, og nyter derfor i dag større popularitet enn noensinne. Ofte brukes vegglamper innenfor vegg- og romdekorasjon, og er praktiske til å belyse både malerier, trofeer og speil.

Vegglamper i landlig stil

Den populære landlige stilen har sin opprinnelse i den enkle stilen til bondebefolkningen. Innredningen var enkel, men koselig og bestod hovedsakelig av massive møbler, som ofte ble lakkert og malt. I dag består den landlige innredningen av antikke og tradisjonelle husholdningsartikler, arvestykker eller sjeldne skatter fra loppemarkeder.

Uansett hvilken av ​​de forskjellige former for landlig stil du foretrekker i hjemmet ditt – enten stilen skal være skandinavisk, italiensk, britisk eller alpint – finner du noe for enhver smak i sortimentet vårt, og akkurat den vegglampen som matcher og supplerer din innredning best. Den landlige stilen består av mange forskjellige designs og mønstre, og man må derfor lete for å finne den riktige vegglampen. Rustikk eller filigran, enkelt eller utførlig håndverk: utvalget i vegglamper i landligstil er så variert, at der med garantert finnes noe for enhver smak!


  • 425 000 produkter på lager
  • 30 dagers åpent kjøp
  • Alle priser inkluderer mva og toll
23 96 04 30

Mandag til fredag
09:00 - 17:00

Finn den rette belysningen til ditt hjem

Eksklusiv nyhetsbrev-påmelding

100 kr rabattkode

*gyldig t.o.m. 31.12.2019, med en bestillingsverdi på minimum 750 kr. Ikke mulig å kombinere med andre rabattkoder.