Utespotter LED

Utendørs LED-spotter - allsidige og universelle

På kvelden, når solen har gått ned, er det nødvendig med et supplement til den innvendige belysningen. Her er utendørs LED-spotter en fornuftig investering til f.eks. inngangen til huset. LED-spotter er miljøvennlige og har en forholdsvis lang levetid. Dessuten sikrer de et lavt energiforbruk; det kan faktisk spares helt opp til 90 % i energiforbruket, ved å bruke LED-spotter fremfor andre utendørslamper. Denne store besparelsen er på grunn av at lysdiodene i LED-spottene utnytter energien langt mer økonomisk, og er langt mer effektive i forhold til andre lyskilder, slik som lyspærer.

Utendørs LED-spotter: funksjonell anvendelse

Utendørs LED-spotter er både egnet til belysning langs bakken, og til montering på veggen. I hensyn til sikkerhet, er utendørs LED-spotter er særlig egnet til belysning av trapper og stier. Utover det er LED-spotter også egnet til belysning av høye bygningsfasader. LED-spotter som kan roteres, er særlig funksjonelle.

Dekorative aspekter av utendørs LED-spots

Utendørs LED-spotter kan med fordel brukes i dekorative sammenhenger, siden LED-spotter kan tilføre hagen storartede lyseffekter. For eksempel kan de utendørs LED-spottene brukes til fremhevelse av skulpturer og springvann. Men også til belysning av busker eller andre beplantede områder. Der finnes også utendørs LED-modeller som er soldrevne. Disse modellene regulerer automatisk lysstyrken etter den naturlige belysning fra solen, eller andre lyskilder.


  • 425 000 produkter på lager
  • 30 dagers åpent kjøp
  • Betal med Klarna faktura
23 96 04 30

Ma. til fr. 09:00 – 17:00

Finn den rette belysningen til ditt hjem

Eksklusiv nyhetsbrev-påmelding

100 kr rabattkode

*gyldig t.o.m. 31.12.2019, med en bestillingsverdi på minimum 750 kr. Ikke mulig å kombinere med andre rabattkoder.