Tekstilvegglampe

Tekstilvegglampene ser fantastiske ut med deres edle stoffmateriale

Stoff som arbeidsmateriale har utallige former innenfor bruksgjenstander og kunstverk. I det gamle Kina oppstod det for eksempel de vakreste silkeprodukter som hele verden elsket, og ble eksportert til høye priser. Klær av silke var svært representative. Vegglamper med skjerm av stoff er på samme måte representative, da de befinner seg i øyehøyde. Av den grunn er produkter av denne typen ofte en svært moderne lyskilde, med en uttrykksfull kombinasjon av stell og skjerm. Her kan det velges et produkt som gjenspeiler seg optimalt i rommets innredning og blir en del av rommet.

En tiltalende lyskilde til veggen: tekstillampetten

Ved tekstile lampetter er det snakk om vegglampe med skjerm av stoff. Fleksibiliteten tilbyr muligheten for å plassere et ekstremt attraktivt romelement. Lampetter blir som regel tatt like seriøst som taklamper. Derfor er stilen på disse produktene viktig, for i tillegg til det ønskede lyset spiller utseendet av lampen selv en stor rolle. Når man skaffer seg en vegglampe med skjerm, så gir dette en naturlig erstatning til veggene i oppholdsrommet. På den andre siden gir lampetten belysning til ganger og korridorer. Det sier seg selv at et produkt som avgir lys fra en vegg, og som befinner seg i øyehøyde ikke bør blende. Dette unngår ved hjelp av stoffskjermen, som sørger for at lyset ikke blender, men likevel lar lyset slippe gjennom.

Vegglamper med skjerm av stoff er akkurat så forskjellige som materialet tillater

Ved valg av lampett med stoff er man ikke begrenset til en ren, hvit skjerm. Disse er naturligvis godt egnet til f.eks. soverom hvor de understreker en ren og avstressende atmosfære, men det brukes også i stor grad mer moderne varianter i korridorer av f.eks. svart tekstil. Det er likevel ikke bare stoffets fleksibilitet som er avgjørende – også stellet bidrar til en samlende effekt. For eksempel virker en svart stoffskjerm med et sølvglinsende stell veldig elegant. Her har man også mulighet til å feste et motiv på skjermen, noe som kan skape et personlig uttrykk.


  • 425 000 produkter på lager
  • 30 dagers åpent kjøp
  • Alle priser inkluderer mva og toll
23 96 04 30

Mandag til fredag
09:00 - 17:00

Finn den rette belysningen til ditt hjem

Eksklusiv nyhetsbrev-påmelding

100 kr rabattkode

*gyldig t.o.m. 31.12.2019, med en bestillingsverdi på minimum 750 kr. Ikke mulig å kombinere med andre rabattkoder.