Tekstil taklamper

Tekstiltaklampe: utsmykning av rommet med et unikt materiale

Tekstil er et materiale som mennesker gjennom århundrer, ja årtusener har vært begeistret for, og har benyttet til mange bruks- og kunstgjenstander. En taklampe av stoff fremstår ved det anvendte materialet på en svært hjemlig måte: i stuen sørger skjermen som slipper lyset gjennom for en veldig god oppfattelse av lyset. Det brede utvalget av skjermer til stofftaklamper er svært kreativt, som i geometriske grunnformer også gjerne kombineres med pene detaljer i andre materialer. Dermed kan det på samme måte handle om materialene, f.eks. et krystallpåheng, noe som gir en edel effekt.

Påvirkningen fra materialer i stofftaklamper

Stoff er et fleksibelt materiale og blir festet opp rundt lyskilden i en tekstiltaklampe. Et slikt materiale kan designes fleksibelt på mange forskjellige måter. Populære produkter som hvit stoffskjerm utstråler og symboliserer renhet og vilje, og kan fullføre f.eks. et soverom på elegant vis. Men tekstile taklamper har stor variasjonsbredde, og kan for eksempel utstyres med svart stoff, med struktur, med beige skjerm for ekstra stemningsfullt lys, med kantbånd eller med påtegnede motiver på skjermen for et ekstra pent utseende.

Skap en behagelig allmennbelysning med tekstile taklamper

Stofflamper er også utmerket egnet som god allmennbelysning. Materialene sørger for at denne lampetypen virker særlig attraktiv i stue og soverom. lyset i disse lampene trenger delvis gjennom stoffet, noe som er obligatorisk for god allmennbelysning da lyskilder i denne form for belysning skal kunne gi så mye lys som mulig. Ved en taklampe av stoff gis det i tillegg et blendingsfritt lys på grunn av lampeskjermen. Her tilbys altså den ideelle mulighet innenfor allmennbelysning, men en ordentlig porsjon sjarme og komfort.


  • 425 000 produkter på lager
  • 30 dagers åpent kjøp
  • Betal med Klarna faktura
23 96 04 30

Ma. til fr. 09:00 – 17:00

Finn den rette belysningen til ditt hjem

Eksklusiv nyhetsbrev-påmelding

100 kr rabattkode

*gyldig t.o.m. 31.12.2019, med en bestillingsverdi på minimum 750 kr. Ikke mulig å kombinere med andre rabattkoder.