Taklamper soverom

Lys å drømme til – soveromslamper for et stemningsfullt lys

Ved siden av nattbordslamper eller vegglamper, hører også taklamper til i kategorien soveromslamper. Taklampene sørger for den allmenne belysningen i rommet, og dermed for den grunnleggende stemningen.

Taklamper med opalglass eller frostet glass brukes ofte som soveromslamper. Disse sørger for en beroligende, hyggelig stemning med sitt varme og diffuse lys.

Noen ganger kan det også være lurt å benytte et spotlight som soveromslampe, av praktiske årsaker. På denne måten kan bestemte områder som et klesskap eller et sminkebord opplyses individuelt. I slike tilfeller anbefales det å plassere spotlightet slik at de enkelte spottene kan dreies.

I tillegg til den riktige taklampen, skal soveromslampen utstyres med riktig type lyspære. Uansett om soveromslampen skal utstyres med energisparepærer, LED-pærer eller Halogen-pærer, så skal fargen i de aller fleste tilfeller være varm hvit. Særlig personer som reagerer kraftig på forskjellige lysforhold, skal passe ekstra på dette.

Passer soveromslampen i stil, form, farge og lysstyrke til resten av innredningen, er der ikke lenger noe i veien for en god natts søvn.


  • 425 000 produkter på lager
  • 30 dagers åpent kjøp
  • Alle priser inkluderer mva og toll
23 96 04 30

Mandag til fredag
09:00 - 17:00

Finn den rette belysningen til ditt hjem

Eksklusiv nyhetsbrev-påmelding

100 kr rabattkode

*gyldig t.o.m. 31.12.2019, med en bestillingsverdi på minimum 750 kr. Ikke mulig å kombinere med andre rabattkoder.