Stjernehimmel

Stjernehimmel skaper lysglimt i natten

En funklende stjernehimmel på en stjerneklar natt forteller oss litt om hvor stort universet er. Tusenvis av stjerner lyser natt etter natt på himmelen, og hvis det ikke er overskyet kan vi ta en titt på disse vakre lyskulene. Ved siden av de nattlige lyspunktene som stjernene tilbyr, fascinerer de også ved deres vandring ettersom årstidene skifter. Hvis man nøye studerer bildet som stjernehimmelen natt etter natt frembringer, kan man med tiden se nøyaktig hvilken årstid det er. I tett befolkede områder er stjernehimmelen, selv på skyfrie netter, ikke lengere tydelig pga. lyset fra gaten og husene.

Innendørs stjernehimmel – etterligning av naturens skuespill

Hvis du savner den naturlige stjernehimmelen der hvor du bor, kan du betrakte en kunstig stjernehimmel i ditt eget hus. Rom som badet, velværeområdet, soverommet, saunaen eller barneværelset passer utmerket til denne særlige vakre form for belysning. En stjernehimmel på badet fremmer avslapningen i behagelig duftende badevann, i den deilige varme sengen, eller lesehjørnet på barneværelset. Liggende på ryggen er det en nytelse å merke den beroligende virkningen fra små lys eller fiberlyssett som på en overbevisende måte imiterer naturens skuespill. For de mindre erfarne håndverkere finnes det ferdige stjernehimmelsett eller stjernehimmel taklamper, som ikke krever mye erfaring. Men om du har det som skal til, kan du lage din helt egen stjernehimmel med små innebygde lamper LEDs eller fiberlysset.


  • 425 000 produkter på lager
  • 60 dagers åpent kjøp
  • Topp kundeservice og eksperthjelp
23 96 04 30 Service

Mandag til fredag
09:00 - 17:00

Finn den rette belysningen til ditt hjem

Eksklusiv nyhetsbrev-påmelding

100 kr rabattkode

*Rabattkoden er gyldig i 21 dager fra mottakelse og gjelder bestillinger med en minimumsverdi på 750 kr. Kun en rabattkode per kunde og for én bestilling. Kan ikke kombineres med andre kuponger eller koder og kan ikke senere trekkes fra en regning. Gjelder ikke for unntatte merker og produsenter.