Stjernehimmel

Våre anbefalinger fra denne kategorien

  Stjernehimmellamper

  Synonymt med lysromantikk

  Hvordan fungerer en stjernehimmellampe, og hva slags effekt har den?

  Stjernehimmelen er en drømmende og vakker lysidé for soverommet, kosekroken i stuen eller til og med barnerommet. Denne romantiske tolkningen av nattehimmelen finner man også i elegante hotellrom.

  Den unike effekten oppnås ved at man har mange små lyspunkter istedenfor noen få store spotter. I tillegg til antallet lyspunkter er det også viktig hvordan de er fordelt. Lyspunktene må se ut som om de er plassert like tilfeldig som stjernene på nattehimmelen de etterligner.

  Stjernehimmellamper fås som et eget gjør-det-selv-produkt eller som en komplett løsning.

  Hvid loftslampe Paul Neuhaus Nightsky LED stjernehimmel
  Krom indbygningssport Punto Lumit

  Hvordan monteres klassiske stjernehimmelbelysning?

  Tradisjonelle stjernehimler består av innfelte spotter som monteres i et undertak og får strøm via én eller flere delte strømforsyningsenheter.

  Denne løsningen krever en viss innsats, men resultatet blir helt unikt, og det er mulig å legge til spotter med fargeveksling og dermed skape en variert, fargerik stjernehimmel.

  Finnes det monteringsklare stjernehimmellamper?

  En praktisk løsning for stjernehimler er stjernehimmelpaneler. Her fordeler man ikke ut enkeltspotter, men en aluminiumsplate med forhåndsstansede hull er plassert på et lysende LED-panel.

  Disse runde, rektangulære eller kvadratiske komplettløsningene monteres som en vanlig taklampe, er ofte dimbare og har fargetemperaturveksling. Spesielle modeller kan til og med utvides med ekstra moduler: Ekstra undermoduler kobles til et hovedpanel for å utvide stjernehimmelen.

  Hvid loftslampe Paul Neuhaus Universe LED stjernehimmel

  Skal du skape din egen stjernehimmel og trenger faglige råd? Eller har du flere spørsmål om lys og belysning? Våre fagfolk hjelper deg gjerne: til kontaktskjema.

  • 1 200 000 produkter på lager
  • 50 dagers åpent kjøp
  • Topp kundeservice og eksperthjelp

  Dra fordel av eksklusive rabatter kun for abonnenter på nyhetsbrevet!

  Registrer deg nå for vårt gratis nyhetsbrev og spar i dag!

  250 kr rabattkode

  *Rabattkoden er gyldig i 21 dager fra mottakelse og gjelder bestillinger med en minimumsverdi på 1500 kr. Kun en rabattkode per kunde og for én bestilling. Kan ikke kombineres med andre kuponger eller koder og kan ikke senere trekkes fra en regning. Kan ikke løses inn for produkter fra produsentene Homematic IP og Philips Hue.