Sensor taklamper

Sensorlamper kan brukes både innendørs og utendørs

Sensorlamper til utendørs bruk er kjent for de fleste. De viser vei der det er vanskelig å orientere seg, og skremmer uinnbudte gjester vekk på natten. Sensorlamper finnes også til innendørs bruk, og kan være utrolig hjelpsomme. I alle ganger og rom som kun brukes av og til, og ofte med fulle hender, tilfører sensorlamper komfort og sikkerhet. Slike steder kan være kjellertrapper og – rom, loftsrom eller garasjer. Komfort får du av at du slipper å sette vasketøyskurven eller brevene fra deg for å slå på lyset. Sikkerhet fordi man ikke trenger å lete seg frem i mørket. Med sensorlamper kan man unngå uhell som kan oppstå når f.eks. minstemann plutselig har parkert skateboardet midt i mellomgangen i kjelleren. Sjekk ut vår nettbutikk, der finner du innendørs sensorlamper i tallrike utføringer til tak og vegger.

Automatisk lys med sensorlamper

En av grunnene til at sensorlampene er så populære, er fordi man praktisk talt ikke trenger lyskontakter. En sensorlampe er en lampe som har en bevegelsesmelder og en mørkesensor. Den rommer altså to sensorer. Én sensor som måler hvor lyst det er, for å gjøre klar til at slå lampen på, og den andre registrerer personer og bevegelser. Den siste er ansvarlig for at sensor lampen blir slått på. Hvor lenge lyset skal være på, kan man selv bestemme. Man kan selv bestemme om man vil at lyset skal gå av igjen etter eks. 2 minutter, hvor der ikke er blitt registret noen bevegelser. Denne spesielle teknikken gjør sensorlamper svært energi- og kostbesparende, siden de ikke er slått på unødvendig og spiller bort energien.

Sensortaklamper til mange boligområder

Taklamper er en type lampe som passer inn i alle hus. Derfor er det ikke rart at også sensortaklamper blir mer og mer etterspurt. De sørger for en enkel sikkerhet og en god komfort. Kanskje mindre i soverom og stue, men i ganger, kjellere eller gjennomgangsrom, er sensortaklamper på kraftig fremmarsj. For virkelig å kunne utnytte sensortaklampenes fulle potensiale, anbefales det enten å kjøpe en sensortaklampe med allerede innbyggede LEDs, eller en lampe som bruker halogenpærer. Begge disse lystypene slår seg raskt på og leverer full lysstyrke med én gang.


  • 425 000 produkter på lager
  • 30 dagers åpent kjøp
  • Alle priser inkluderer mva og toll
23 96 04 30

Mandag til fredag
09:00 - 17:00

Finn den rette belysningen til ditt hjem

Eksklusiv nyhetsbrev-påmelding

100 kr rabattkode

*gyldig t.o.m. 31.12.2019, med en bestillingsverdi på minimum 750 kr. Ikke mulig å kombinere med andre rabattkoder.