Messing/gull taklamper

Våre anbefalinger fra denne kategorien

  Taklamper messing, taklamper gull

  Sørg for strålende belysning i boligen

  Hva kjennetegner en moderne taklampe i gull eller messing?

  Gull og messing assosieres ikke lenger bare med antikk stil. Tvert imot: Blankt metall er moderne. Kombinasjonene svart og gull og hvitt og gull er spesielt trendy. Tidløse, kunstneriske og futuristiske designer gir et helt nytt uttrykk til disse taklampene. Led muliggjør dessuten nye, filigrane designer uten fremtredende eller store lyskilder.

  taklampe gull messing
  taklampe gull messing
  taklampe gull messing
  taklampe gull messing
  taklampe gull messing

  Hvilke lyskilder er optimale for taklamper?

  Taklamper i messing og gull fins i to varianter: lamper med fast innebygde led-lys og lamper med utbyttbare lyskilder

  Har du fast innebygde led-lys, bør du velge en varmhvit lysfarge på mindre enn 3 000 kelvin til oppholdsrommet og passe på at lysstyrken er tilpasset størrelsen på rommet. Det er nemlig ikke mulig å sette inn en lyskilde med sterkere lys etterpå.

  Hvis lampen har utbyttbar lyskilde, anbefaler vi å velge en led-pære siden denne er energibesparende og har lang levetid. I en åpen lampe passer det fint å sette inn en led-filamentpære. Denne er flott å se på. Filamentpæren har klar kolbe og en “glødetråd” som minner om glødetråden i en tradisjonell glødelampe. Et annet, stilfullt alternativ er å velge en toppforspeilet pære med delvis gullfarget kolbe. Denne passer spesielt godt i en lampe av gull og messing.

  taklampe gull messing
  taklampe gull messing
  taklampe gull messing

  Vil du vite mer om taklamper i gull eller messing eller om lys og belysning? Våre fagfolk hos kundeservice hjelper deg gjerne på telefon 23 96 04 30 eller via kontaktskjema.

  • 1 200 000 produkter på lager
  • 50 dagers åpent kjøp
  • Topp kundeservice og eksperthjelp

  Dra fordel av eksklusive rabatter kun for abonnenter på nyhetsbrevet!

  Registrer deg nå for vårt gratis nyhetsbrev og spar i dag!

  250 kr rabattkode

  *Rabattkoden er gyldig i 21 dager fra mottakelse og gjelder bestillinger med en minimumsverdi på 1500 kr. Kun en rabattkode per kunde og for én bestilling. Kan ikke kombineres med andre kuponger eller koder og kan ikke senere trekkes fra en regning. Kan ikke løses inn for produkter fra produsentene Homematic IP og Philips Hue.