LED-gulvlamper

LED gulvlamper – mobilt lysdesign

Gulvlamper blir av mange urettferdig stemplet som gammel mote. Man tenker på bestemors gulaktige lampeskjerm med et lettere diffust lys. Men gulvlampen har i dag utviklet seg til et moderne lysredskap, som kjennetegnes ved mobilitet, mangfoldig design og bruk av moderne lyspærer. Også når LED gulvlamper ikke bare er ansvarlige for grunnbelysning av rommet, er LED-gulvlamper allikevel uunnværlige, eks. ved en leselampe

Den moderne form for belysning: LED-gulvlamper

Den mest moderne varianten av gulvlamper er LED-gulvlampen. LED-gulvlamper er på grunn av deres nye lysdiode-teknikk både langtidslevende og sparsomme, og som dessuten tilbyr forskjellige former for hvitt lys. LED-lamper er imidlertid brukbare i nesten alle områder, og er nesten fri for konkurrenter blant lyskilder.

LED-lys er så allsidig, fordi det fås i mange farger, og også med mange hvittoner. Hvis man velger dempbart LED-lys til LED-gulvlampen, kan man også tilpasse lysstyrken. LED-gulvlamper, som i tillegg er utstyrt med et enkelt lesespot, egner seg perfekt til sysler som krever sterk lysstyrke. LED-gulvlamper har også den fordelen at de er mobile og kan av den grunn flyttes rundt i stuen etter ønske. Med en LED-gulvlampe blir alle rommets hjørner opplyst. Alt som kreves er en stikkontakt, og så kan LED-gulvlampen tas i bruk der det er behov: lesekroken, telefonpulten, eller ved sofakroken der venner og familie ofte møtes. Utstyrt med en dimmer, sørger en LED-gulvlampe til enhver tid for å oppfylle kravene til passe lys.

LED-gulvlamper overbeviser også pga. deres energisparende LED-lyspærer. Gjennom deres kompakte oppbygning, tilbyr LEDs lysdesignere i tillegg mange designmuligheter ved skapelsen av LED- gulvlamper. Dette blir ofte tydelig ved originale design av LED-gulvlamper. Utvalget strekker seg helt fra LED-gulvlamper med dreielige lyshoder, over til de ekstravagante LED-gulvlamper med slangedesign, helt til LED-gulvlamper med glinsende krystaller.


  • 425 000 produkter på lager
  • 30 dagers åpent kjøp
  • Alle priser inkluderer mva og toll
23 96 04 30

Mandag til fredag
09:00 - 17:00

Finn den rette belysningen til ditt hjem

Eksklusiv nyhetsbrev-påmelding

100 kr rabattkode

*gyldig t.o.m. 31.12.2019, med en bestillingsverdi på minimum 750 kr. Ikke mulig å kombinere med andre rabattkoder.