Koselige leselamper

Lesekroken er en plass å trekke seg tilbake

Ethvert hjem fortjener en lesekrok. Den er et sted å trekke seg tilbake, og perfekt for å skape litt hyggefølelse når anledningen byr seg. I tillegg er det heller ikke mye som skal til. En god lenestol og skikkelig leselys gjør susen. Når det kommer til leselampe, har man et mangfold av muligheter til å skape en lesekrok som både er perfekt belyst, rent praktisk, og helt etter egen smak. For både gulvlamper, så vel som bord-, vegg- og selv hengelamper tilbyr alle sin egen unike lesekrokatmosfære. Og for dem som liker litt sengelektyre, er nattbordslampen en klassiker.

It-Piece
Stålampe

Om du setter en gulvlampe ved siden av en lenestol eller sofa - da er lesekroken allerede så godt som perfekt. For å sikre trivelsfaktoren selv på kalde dager, kan du legge ved en myk pute, et varmt pledd, samt sette inn en lyspære med varmhvitt lys som kan dimmes. Og kanskje et lite bord for boken eller tablet'en.

Gå til gulvlamper

Klassiker
Bordlampe

Du kan legge et koselig teppe i rommet hvor du ønsker deg et leseområde, plassere en lenestol og et kaffebord på dette, og til slutt en bordlampe utstyrt med filamentpære. Da har du alt du trenger for å kunne sette deg til rette og forsvinne inn i ethvert litterært univers.

Gå til bordlamper

Lys opp
veggen

Noe så enkelt som en vegglampe kan gjøre underverker for enhver lesestund. Når lyset kommer diagonalt fra veggen, kan du være sikker på at arkene i boka aldri vil skyggelagt. I tillegg er vegglamper fine å se på, uten å ta opp plass. Om du velger en vegglampe med justerbar lysretning, da er du helt i mål.

Alle vegglamper

Indirekte
lys

Uplights er lamper som lyser opp området over seg, og dét skaper et indirekte lys som er behagelig for øynene. Heldigvis er også tiden da disse lampene så helt like ut lengst forbi, og nå kan du finne uplights som passer perfekt med din smak, for akkurat din lesekrok.

Se våre uplights

Hygge
ovenfra

Pendellamper hører også hjemme i lesekroken. De er nemlig ikke bare fine å se på - de sørger også for godt med leselys nøyaktig over der du sitter og leser. Om du ønsker å være sparsom med plassen, har du enda en grunn til å gå for en pendellampe. Da får du all den koselige stemngingen du måtte ønske - uten å ofre en centimeter gulvareal.

Kjøp pendellampe

Leselys
på kvelden

Trives du med å avslutte dagen med litt sengelektyre? Da bør du vurdere en nattbordslampe. Den vil nemlig både kunne tilføre lesestunden godt med lys uten å blende, samt skape ekte feel-good-atmosføre på soverommet. Velg mellom den pålitelige nattbordslampen, eller en mer moderne vegglampe som er veldig praktisk.

Handle nattbordslamper

FAQ: Ofte stilte spørsmål om leselamper for lesekroken

  • 1 200 000 produkter på lager
  • 50 dagers åpent kjøp
  • Topp kundeservice og eksperthjelp

Dra fordel av eksklusive rabatter kun for abonnenter på nyhetsbrevet!

Registrer deg nå for vårt gratis nyhetsbrev og spar i dag!

250 kr rabattkode

*Rabattkoden er gyldig i 21 dager fra mottakelse og gjelder bestillinger med en minimumsverdi på 1500 kr. Kun en rabattkode per kunde og for én bestilling. Kan ikke kombineres med andre kuponger eller koder og kan ikke senere trekkes fra en regning. Kan ikke løses inn for produkter fra produsentene Homematic IP og Philips Hue.