Landlig stil

Lamper i landlig stil

Landlig stil, eller cottage chic, har for lengst blitt en populær stiltrend, og ikke bare på landet. Den trendy sommerhusstilen er også å finne i nydelige byleiligheter. Med sitt moderne design ligger den veldig nær den skandinaviske stilen – så det er rom for myke overganger.


Lamper i landlig stil


Hva er typisk landlig stil?

Moderne landlig
Hyggelig stil med lyst treverk og keramikk

Den moderne hyttestilen kan beskrives som den landlige utgaven av den trendy og hyggelige skandinaviske interiørstilen. Elementer av den luftige skandinaviske stilen spiller også inn, for den moderne landstilen handler også om hygge med mye bruk av tre. Lekne keramiske detaljer bør ikke mangle i den moderne landlige stilen. Det riktige interiøret for moderne hyttelamper kombinerer landlig komfort med et ryddig, rent interiør for mer avslappet stemning.

Keramikk og metall

Landlig stil- rustikk
Klassisk sommerhusstemning med keramikk og metall

Store keramiske nyanser, ravfarget glass og smijernsrammer legemliggjør det klassiske landstedet. Hvilken av de to variantene av hyttestilen du heller mot, er også tydelig i resten av innredningen. Tradisjonelle møbler, ofte i elegant hvitt eller med en sjarmerende vintage-look, murstenvegg og mørke tregulv og -bord, er passende interiør til lamper i rustikk landlig stil.


Materialer til den landlige stil


Tips til lyskilde for lamper i landlig stil

Til filamentpærer


Design rom i landlig stil

Kjøkkenlamper i landlig stil

Det typiske landhus-kjøkkenet kan ikke klare seg uten keramiske lamper. Perforerte mønstre som skaper lys- og skyggespill på veggene er spesielt pent. Og trelamper er også flotte på kjøkkenet. De bringer naturlig hygge inn i innredningen.

Til kjøkkenlampene

Stuelamper i landlig stil

Rustikke bjelker og knirkende gulvplanker - slik ser du for deg den koselige stuen på hytta. Lamper laget av tre, glass og lyse tekstilskjermer passer godt til dette. Som gulvlampe ved siden av lenestolen eller sofaen, kan de brukes til å skape harmoniske lysøyer for avslapning.

Til stuelampene

Spisebord og spisestue i landlig stil

Det sentrale elementet i spisestuen er en pendellampe over spisebordet. Utformingen av pendellampen understreker stilen. I spisestuen på landet brukes pendellamper med treelementer og skjermer i keramikk eller glass. Også komponenter fra industri- og vintagestilen som f.eks. betongskjermer, kan gjøre spisestuen på landet svært unik.

Til lamper for spisestue

Soverom i landlig stil

Til soveværelseslamperne


Flere lamper i landlig stil

Lysekroner i landlig stil

Massivt, sjarmerende, rustikk - det er en faset av de populære lampene på landet. Hva passer bedre enn en lysekrone i tungt metall? De som liker ting ekstra rustikk, bør vurdere en modell med glassylindre som minner om flimrende stearinlys.

Til lysekronene

Utendørslamper i landlig stil

Til utendørslamper

  • 1 200 000 produkter på lager
  • 50 dagers åpent kjøp
  • Topp kundeservice og eksperthjelp

Dra fordel av eksklusive rabatter kun for abonnenter på nyhetsbrevet!

Registrer deg nå for vårt gratis nyhetsbrev og spar i dag!

250 kr rabattkode

*Rabattkoden er gyldig i 21 dager fra mottakelse og gjelder bestillinger med en minimumsverdi på 1500 kr. Kun en rabattkode per kunde og for én bestilling. Kan ikke kombineres med andre kuponger eller koder og kan ikke senere trekkes fra en regning. Kan ikke løses inn for produkter fra produsentene Homematic IP og Philips Hue.