Art Deco

Estetisk kunstnerisk formspill

Essensen av Art Deco er en delikat symbiose av geometriske former og glamour. Stilen er preget av rike fargekontraster med fokus på gullfargede elementer, materialer av høy kvalitet, f.eks. fløyel, silke, glass og edle metaller, stiliserte elegante og blomstermotiver og strømninger fra fjerne land. Art Deco gir våre oppholdsrom en nyanse av ekstravaganse og luksus.

Hvor har Art Deco-stilen sine røtter?

Art Deco-stilen hadde sin storhetstid på midten av tjuetallet i Paris som en moderne etterfølger til Jugendstilen. Samtidig opplevde Bauhaus-stilen sin oppblomstring i Tyskland. Art Deco var preget av abstrakte, enkle former og bruk av høykvalitets, og på den tiden til tider eksotiske materialer.

Hva er typisk for Art Deco?

Betegnelsen Art Deco kan brukes på et interiørelement eller en lampe hvis den har noen av disse egenskapene:

  • Et edelt, elegant og glamorøst utseende
  • Geometriske former, klare linjer og skarpe brudd
  • Et flytende formspråk
  • Rike farge- og materialkontraster - også med tanke på overflatetekstur
  • Krombelagte metaller, nyanser av gull og pulser av glass
  • Materialer som fløyel, silke og marmor

TAKLAMPER SOM SETTER TONEN KREATIVT

Et varmt lys som ikke blender utfyller et interiør i Art Deco-stil på en umåtelig vakker måte. På taklampene skiller denne stilen seg også ut med et individuelt og luksuriøst preg. Gull – gjerne også i kombinasjon med sort, må ikke mangle her.

Kjøp Art Deco-stilen

VEGGLAMPER MED LUKSUSFAKTOR

Mettede svarte overflater, detaljer i gull og messing - dette utgjør Art Deco-stilen. Vegglamper i elegante geometriske former utfyller og matcher utseendet til resten av det glamorøse interiøret i rommet.

Kjøp Art Deco-stilen

GULVLAMPER MED ELEGANSE OG STIL

En hyllest til de grunnleggende geometriske formene, som treffes spot on med materialer som glass og metall – selvfølgelig med en god dose glamour! Slik erobrer Art Deco-stilen våre vakreste områder for velvære i hjemmets interiør.

Kjøp Art Deco-stilen

BORDLAMPER I MONDANESTILEN FRA 1920-tallet

En kunstnerisk intuisjon var drivkraften bak designet for hundre år siden – selv i dag gjenspeiles designeres innfall i elegante lampedesign med klare linjer og mettede farger.

Kjøp Art Deco-stilen

LYSEKRONER FOR EKSKLUSIV BELYSNING

Ingen lampe er så bombastisk som en lysekrone. I geometriske linjer - også med ekstravagante detaljer - oppstår dermed en luksuriøs juvel i art deco-stilen med lysdesign.

Kjøp Art Deco-stilen

PENDELLAMPER MED ET EDELT, STILET UTSEENDE

De iscenesetter et område som ingen annen lampe. Dersom en pendel over spisebordet eller sofaen dermed har de eksklusive egenskapene til Art Deco, er du garantert et blikkfang med potensial til å bli et samtaleemne mellom interiørinteresserte.

Kjøp Art Deco-stilen
  • 1 200 000 produkter på lager
  • 50 dagers åpent kjøp
  • Topp kundeservice og eksperthjelp

Dra fordel av eksklusive rabatter kun for abonnenter på nyhetsbrevet!

Registrer deg nå for vårt gratis nyhetsbrev og spar i dag!

250 kr rabattkode

*Rabattkoden er gyldig i 21 dager fra mottakelse og gjelder bestillinger med en minimumsverdi på 1500 kr. Kun en rabattkode per kunde og for én bestilling. Kan ikke kombineres med andre kuponger eller koder og kan ikke senere trekkes fra en regning. Kan ikke løses inn for produkter fra produsentene Homematic IP og Philips Hue.