Gulvlampe tekstil

Tekstilgulvlamper er et designobjekt i et stilig materiale

Stoff har i alle århundrer vært et materiale som har vært elsket av mennesker, og har blitt brukt til kunstverk som er blitt skapt gjennom tidene. I det gamle Kina skapte de en utpreget silkekunst for eksempel. Hvis et moderne objekt som gulvlampen med skjerm designes, så er dette et grunnlag for virkelig fremragende lampeprodukter, - For tekstilgulvlamper er et fleksibelt designobjekt med en utforming som kun begrenses av designernes fantasi.

Hjemmekoselig belysning ved gulvlampe med skjerm

Tekstilgulvlamper altså gulvlamper med skjerm av stoff, er en ideell form for områdebelysning og passer utmerket inn i en koselig stue. Sjarmen ved tekstilgulvlampen kommer som regel av tekstilskjermen. På den ene siden lar den lyset slippe gjennom, og på den andre siden blender den ikke, noe som sørger for en god utnyttelse av lyset. Lampen tar seg godt ut ved siden av en sofa eller lenestol, og gir et godt og velegnet lys til koselige stunder.

Fantastisk lys og fantastiske lamper – designmuligheter ved en gulvlampe med skjerm

Stoff er et fleksibelt materiale som kan designes på mange forskjellige måter. Det er gjerne skjermene til gulvlampene som utgjør den store variasjonen i materiale og utseende. Også gulvlampen er unik, og åpner med hver enkelt skjerm opp for nye muligheter for belysning i forskjellige deler av boligen. En hvit skjerm med gyllent understell virker meget edel, mens et svart understell med skjerm i sterke farger virker moderne og passer godt inn i en moderne stue, eller et festlokale. Stoff og understell tilbyr her en stor variasjonsbredde for gulvlamper.


  • 425 000 produkter på lager
  • 30 dagers åpent kjøp
  • Alle priser inkluderer mva og toll
23 96 04 30

Mandag til fredag
09:00 - 17:00

Finn den rette belysningen til ditt hjem

Eksklusiv nyhetsbrev-påmelding

100 kr rabattkode

*gyldig t.o.m. 31.12.2019, med en bestillingsverdi på minimum 750 kr. Ikke mulig å kombinere med andre rabattkoder.