Design- og hotellbelysning

Hjemmekoselig atmosfære med riktige hotelbelysning

Utseendet, belysningen og etableringen av hotellet; alt dette skaper førsteinntrykket. Hvis gjestene ankommer på kvelden har belysningen stor betydning, med hensyn til både innendørs – og utendørs belysning.

Belysning av hotellets foajeer

Hotellets inngang byr gjestene velkommen. Ideelt sett bør foajeen, med hjelp fra hotellamper, fungere som rolig sone med en god atmosfære. Varmt og isolerende lys i ventelokalet og munter belysning i resepsjonen er det ideelle. Hotellets indirekte og generelle belysning, kan realiseres med hengelamper, taklamper og downlights. Den direkte belysningen er nødvendig alle de stedene hvor det arbeides, slik som i resepsjonen.

Belysning av hotellets rom

Rommene på hotellet er hele grunnlaget for hotellets opprinnelse. Det er her kundene sover, arbeider og slapper av. Belysningen fra taklamper eller hengelamper bidrar til den generelle belysningen. Ved siden av sengen bør det være en bordlampe som kan tennes på natten. På skrivebordet bør der være god arbeidsbelysning, men ikke så skarpt at det blender dataskjermen.

Energibesparelser på hotelbelysning

Som i de fleste husstander er energibesparelse et stort tema. Belysningen på et hotell er, i motsetning til private husstander, i konstant bruk. Pga. døgndriften er sparerpærer på rom og i ganger av stor betydning. Belysningen på hotellet skal altså være en kombinasjon av en passende design, den rette stemningen, funksjonalitet og energieffektivitet.


  • 425 000 produkter på lager
  • 60 dagers åpent kjøp
  • Topp kundeservice og eksperthjelp
23 96 04 30 Tjeneste

Mandag til fredag
09:00 - 17:00

Finn den rette belysningen til ditt hjem

Eksklusiv nyhetsbrev-påmelding

100 kr rabattkode

*gyldig t.o.m. 31.03.2021, med en bestillingsverdi på minimum 750 kr. Ikke mulig å kombinere med andre rabattkoder.