Vårt eget varemerke: Kun få klikk til det passende lyset

Til 10-årsjubileumet for nettbutikken Lampenwelt (som Lampegiganten er en del av) fikk vi i 2014 innført vårt eget varemerke. Bak visualiseringen av varemerke skjuler det seg en enkel servicetanke: Oppdag det riktige lyset med kun få klikk.

Et varemerke er et kvalitetsstempel med et budskap. Om du finner varemerket på ett produkt betyr det at det tilhørende selskapet går god for produktet med sitt navn. Et kvalitetsstempel er noe du kan sette din lit til.

Oppdag enkelt det riktige lyset med kun få museklikk – denne tanken står bak varemerket fra Lampegiganten.no, nettbutikken med det største utvalget i hele Skandinavia. Vi er en del av den tyske nettbutikken Lamepenwelt som feirer sitt 10-årsjubileum i 2014. På samme tid som vi innførte det nye slagordet «a bright decision» i juni 2014, sa vi også farvel til vårt tidligere slagord «Fordi utvalg er bedre».

Det betyr i sin tur ikke at vi tar adjø med vårt store utvalg. Snarere tvert i mot vil vi utvikle vårt store utvalg videre mot lamper av høy kvalitet, nyankommede lamper og innovative lamper og lys. Vi vil også tilby lamper med spennende design etter de siste trendene. Dette store utvalget skal få bedre spillerom, og være mer oversiktelig å finne frem til i vår videreutviklede nettbutikk med nytt design.

I sentrum av målet til Lampegiganten.no står ikke bare det store utvalget, som aktuelt er over 40 000 lamper og lys, men også at det skal finnes en enkel vei for alle til nøyaktig det produktet, som man selv trenger eller har ønsket seg i lengre tid.

Logoen til varemerket fra Lampegiganten (Lampenwelt.com) viser en enkelt arbeidsplasslampe, samtidig som at lampeskjermen har formen til en musepeker. Dette symboliserer det direkte klikket på det riktige produktet, som er optimal i forhold til både bruk og ønskemål. Det er det direkte klikket på et produkt, som er både praktisk og dekorativ på samme måte; til et produkt, som begeistrer med alle funksjonene og formen som fører til en «bright decision».

  • 1 200 000 produkter på lager
  • 50 dagers åpent kjøp
  • Topp kundeservice og eksperthjelp

Dra fordel av eksklusive rabatter kun for abonnenter på nyhetsbrevet!

Registrer deg nå for vårt gratis nyhetsbrev og spar i dag!

250 kr rabattkode

*Rabattkoden er gyldig i 21 dager fra mottakelse og gjelder bestillinger med en minimumsverdi på 1500 kr. Kun en rabattkode per kunde og for én bestilling. Kan ikke kombineres med andre kuponger eller koder og kan ikke senere trekkes fra en regning. Kan ikke løses inn for produkter fra produsentene Homematic IP og Philips Hue.