Vår logistikk: Hver vei fører til kunden

I 2017 ble den siste utvidelsen av logistikksenteret til Lampenwelt tatt i bruk. Vårt mål: En bedre og raskere leveringsdyktighet og høyere kapasitet. Resultatet: En høymoderne, innovativ og effektiv logistikk.

Lampegiganten.no ser tilbake på en lang historie fylt med suksess og mange spennende milepæler. En av disse står i 2012, da Lampenwelt tok i bruk sitt nybygde, høymoderne logistikksenter. Med utsikt til enda større vekst de kommende årene, sørget Thomas og Andreas Rebmann for tilstrekkelig plass for en utvidelse. Etter at kapasiteten for logistikksenteret fort ble fylt opp ble det første spadetaket for en utvidelse tatt, høsten 2016. Utvidelsen skulle bli et 6 000 kvadratmeter stort lagerbygg. Forsendelseskapasiteten har steget fra 5 000 til 10 000 pakker per dag - det er en kvart million pakker hver måned!

Gjennom ultra-moderne logistikk og delvis selvutviklet teknologi arbeider vi i Lampegiganten med å øke kundetilfredsheten. Fra vareinngang til utsendelse, går alle produktene gjennom strømlinjeformede prosesser og flyter sømløst fra den ene hånd til den neste.

  • 1 200 000 produkter på lager
  • 30 dagers åpent kjøp
  • Topp kundeservice og eksperthjelp

Ikke gå glipp av våre Black Week-tilbud!

Meld deg på nyhetsbrevet nå og få de beste tilbudene først!

100 kr rabattkode

*Rabattkoden er gyldig i 21 dager fra mottakelse og gjelder bestillinger med en minimumsverdi på 750 kr. Kun en rabattkode per kunde og for én bestilling. Kan ikke kombineres med andre kuponger eller koder og kan ikke senere trekkes fra en regning. Gjelder ikke for unntatte merker og produsenter.