Vår logistikk: Hver vei fører til kunden

I 2012 startet driften av det nye logistikksenteret til Lampenwelt opp. Vårt mål: En bedre og raskere leveringsdyktighet og høyere kapasitet. Resultatet: En høymoderne, innovativ og effektiv logistikk.

Lampenwelt (som Lampegiganten er en del av) ser tilbake på en lang historie fylt med suksess og mange spennende milepæler. En av disse står i 2012, da Lampenwelt tok i bruk sitt nybygde, høymoderne logistikksenter.

Bygget, som er på 3.600 m² og har bugnende hyller fulle av lamper og lys, er resultatet av en lang utviklingsprosess. Logistikksenteret er preget av innovasjon gjennom erfaring og eksperimentering. Dette resultatet har blitt muliggjort gjennom teamarbeid blant alle ansatte, som er en av de viktigste faktorene med tanke på servicetilbudet til kunden. Ved medarbeiderne har fått muligheten til større effektivitet i det daglige arbeidet, har det ført til større verdi for kunden.

Gjennom ultra-moderne logistikk og delvis selvutviklet teknologi arbeider vi i Lampegiganten med å øke kundetilfredsheten. Fra vareinngang til utsendelse, går alle produktene gjennom strømlinjeformede prosesser og flyter sømløst fra den ene hånd til den neste. Ikke en enste en av hver kvadratmeter er bortkastet. Et tre-etasjers modulært hyllesystem utnytter plassen maksimalt slik at flere produkter er tilgjengelig for kundene og gjør at ventetiden blir kortere. Heiser og moderne skannere forenkler plukkingen og behandlingen av hver bestilling, og et selvutviklet system for fyllmaterial og beskyttelse bidrar til minimal og miljøvennlig bruk av emballasje.

Vi jobber hardt for å ha korteste vei for både leverandører og medarbeiderne. Ved dette arbeidet har vi muliggjort utsendelse av flere tusen pakker daglig, og sørger dermed daglig, for flere tusen fornøyde kunder. Beviset på dette får man ved å se på de ulike kundetilbakemeldingene på Trustpilot. I de mange tilbakemeldingene ser man også at medarbeiderne i Lampegiganten behandler alle varene med ekstrem forsiktighet, enten det er en lysekrone med en fire- eller femsifret verdi, eller det er en enkel taklampe som skal forsendes. Til slutt mottar kunden et uskadet, funksjonelt produkt som er behandlet med respekt – og med den raskeste veien fra oss til kunden.

  • 425 000 produkter på lager
  • Gratis frakt v/kjøp over 2.000 kr
  • Betal med Klarna faktura
+47 23 96 04 30

Ma. til fr. 09:00 – 17:00

Finn den rette belysningen til ditt hjem

Eksklusiv nyhetsbrev-påmelding

kr 75 rabattkode

*gyldig t.o.m. 31.12.2017, med en bestillingsverdi på minimum 550 kr. Ikke mulig å kombinere med andre rabattkoder.