Medarbeiderne: Vår suksessfaktor

Vi vet dette: Med stor sannsynlighet er den største suksessfaktoren til Lampegiganten medarbeiderne våre.

Med en sterkt besøkt nettside for lamper og belysning er Lampenwelt.de markedsførende og referansebedriften i lampebransjen i Tyskland. Også i Europa har vi startet opp svært vellykkede nettbutikker mot flere ulike land med sider som Lampenwelt.de, Luminaire.fr, Lampy.pl, Lampen24.nl, Lampen24.be, Lampegiganten.dk, Lamp24.se, Lights.co.uk, Lights.ie, Nettilamppu.fi, Lampara.es, Lampade.it, Světla24.cz, Svetlá.sk samt Lampenwelt.at og Lampenwelt.ch. Lampegiganten.no startet opp sommeren 2013 og er allerede en sterk aktør i Norge.

Over 2000 positive kundeomtaler sier høyt og tydelig: Lampegiganten.no er førstevalget, når det kommer til lamper og belysning.
Denne tilliten fra kundens side er en helt spesiell utmerkelse for oss, da vi har satt et utmerket, godt utdannet kundeservice i sentrum i over 10 år. Deres videreutvikling er en daglig oppgave.

Lampegiganten er ikke bare førstevalget for kundene, men også for medarbeiderne. Bedriften er seg bevisst på at flere ulike faktorer kan spille inn i en suksesshistorie. Disse faktorene omfatter produkter av høy kvalitet, moderne styringssystemer, optimale strategier og målrettede prosesser så vel som gode firmalokaler.

Imidlertid er den største suksessfaktoren uten tvil medarbeiderne våre. Enestående mennesker har vært med på å føre oss til hvor vi er i dag. Vi har vært heldige å ha med oss de riktige menneskene helt fra begynnelsen av, det vet bedriftslederne Thomas og Andreas Rebmann godt.

Nye medarbeidere kan derfor glede seg over å komme inn i et fantastisk team, som har avgjørende betydning for Lampenwelt sin suksess og videre fremdrift. En flat struktur kjennetegner det daglige samarbeidet. Hver enkelt medarbeider har stort handlingsrom og blir gitt muligheten til å utvikle seg både faglig og personlig. I kundeservice har hver enkelt medarbeider muligheten til å begeistre kunden og dermed være stolt av hjelpen som han eller hun har gitt. I logistikk-avdelingen kan medarbeiderne være med på å bestemme dynamikken i selskapet gjennom flittighet og begeistring. I markedsføringsavdelingen kan man nå nye kunder og begeistre kundene som allerede har kjøpt av oss, til å oppdage fascinerende nyheter fra den store verden av lamper og belysning.

I de siste årene har bedriften hatt en årlig vekst på opptil 200 %. Det er en indikasjon på at vi ikke bare begeistrer våre kunder, men også våre medarbeidere. Vi er spesielt stolte av medarbeiderne våre og likeledes er medarbeiderne stolte av firmaet de jobber i.

Prestasjonsorienterte mennesker med et ønske om å utrette noe, ønsker å engasjere seg og være en del av et fantastisk team, de er hjertelig velkommen til: Det beste Teamet i Europa!

  • 1 200 000 produkter på lager
  • 50 dagers åpent kjøp
  • Topp kundeservice og eksperthjelp

Dra fordel av eksklusive rabatter kun for abonnenter på nyhetsbrevet!

Registrer deg nå for vårt gratis nyhetsbrev og spar i dag!

250 kr rabattkode

*Rabattkoden er gyldig i 21 dager fra mottakelse og gjelder bestillinger med en minimumsverdi på 1500 kr. Kun en rabattkode per kunde og for én bestilling. Kan ikke kombineres med andre kuponger eller koder og kan ikke senere trekkes fra en regning. Kan ikke løses inn for produkter fra produsentene Homematic IP og Philips Hue.