Medarbeiderne: Vår suksessfaktor

Vi vet dette: Med stor sannsynlighet er den største suksessfaktoren til Lampenwelt (som lampegiganten er en del av) medarbeiderne våre. Hva nytter det med høye mål, dersom ingen er til stede for å leve opp til målene?! Helt siden oppstarten av Lampenwelt råder det i dag blant de 240 medarbeiderne de samme verdiene som fra begynnelsen av.

Med en sterkt besøkt nettside for lamper og belysning er Lampenwelt.de markedsførende og referansebedriften i lampebransjen i Tyskland. Også i Europa har vi startet opp svært vellykkede nettbutikker mot flere ulike land med sider som lampegiganten.no, lampegiganten.dk, luminaire.fr, lampy.pl, lampen24.nl, lampen24.be, lampara.es samt lampenwelt.at og lampenwelt.ch. Lampegiganten.no startet opp sommeren 2013 og er allerede en sterk aktør i Norge.

Over 500 positive kundeomtaler sier høyt og tydelig: Lampegiganten.no er førstevalget, når det kommer til lamper og belysning.
Denne tilliten fra kundens side er en helt spesiell utmerkelse for oss, da vi har satt et utmerket, godt utdannet kundeservice i sentrum i 10 år. Deres videreutvikling er en daglig oppgave.

Lampegiganten er ikke bare førstevalget for kundene, men også for medarbeiderne. Bedriften er seg bevisst på at flere ulike faktorer kan spille inn i en suksesshistorie. Disse faktorene omfatter produkter av høy kvalitet, moderne styringssystemer, optimale strategier og målrettede prosesser så vel som gode firmalokaler.

Imidlertid er den største suksessfaktoren uten tvil medarbeiderne våre. Enestående mennesker har vært med på å føre oss til hvor vi er i dag. Vi har vært heldige å ha med oss de riktige menneskene helt fra begynnelsen av, det vet bedriftslederne Thomas og Andreas Rebmann godt.

Nye medarbeidere kan derfor glede seg over å komme inn i et fantastisk team, som har avgjørende betydning for Lampenwelt sin suksess og videre fremdrift. En flat struktur kjennetegner det daglige samarbeidet. Hver enkelt medarbeider har stort handlingsrom og blir gitt muligheten til å utvikle seg både faglig og personlig. I kundeservice har hver enkelt medarbeider muligheten til å begeistre kunden og dermed være stolt av hjelpen som han eller hun har gitt. I logistikk-avdelingen kan medarbeiderne være med på å bestemme dynamikken i selskapet gjennom flittighet og begeistring. I markedsføringsavdelingen kan man nå nye kunder og begeistre kundene som allerede har kjøpt av oss, til å oppdage fascinerende nyheter fra den store verden av lamper og belysning.

I de siste årene har bedriften hatt en årlig vekst på opptil 200 %. Det er en indikasjon på at vi ikke bare begeistrer våre kunder, men også våre medarbeidere. Vi er spesielt stolte av medarbeiderne våre og likeledes er medarbeiderne stolte av firmaet de jobber i.

Prestasjonsorienterte mennesker med et ønske om å utrette noe, ønsker å engasjere seg og være en del av et fantastisk team, de er hjertelig velkommen til: Det beste Teamet i Europa!

  • 340 000 PRODUKTER PÅ LAGER
  • KUN 99 KR FOR FRAKT
  • BETAL MED KLARNA FAKTURA

+47 23 96 04 30