Kundetilfredshet som første bud

Kundeservice betyr å ha to åpne ører for enhver kritikk for kundene. Kundeservice er et spørsmål om imøtekommenhet, vennlighet, kompetanse og gleden ved å jobbe med mennesker. Helt fra starten av har Lampegiganten.no levd og åndet for god service for kundene og det gjør vi fortsatt.

Oppskriften for et vellykket firma er å ikke være lat, men alltid bestrebe seg på å yte det beste for kunden. I begynnelsen var det kun en enkelt person vært ansvarlig for kundeservicen hos oss. Denne personens engasjement for kundene har ført til titalls flere medarbeidere. Fortsatt har hver og en av medarbeiderne våre den samme tanken om hva kundeservice er, som gjorde at Lampegiganten.no lyktes i utgangspunktet.

Det tar ikke lang tid før noe er en selvfølgelighet for kunden. Da netthandelen var i sin spede barndom var det å motta et intakt produkt noe man ropte hurra for. Vi startet først opp med salg av lamper på Ebay og der samlet vi både erfaring og ros for alltid at vi leverte intakte produkter. I dag er dette med rette, en standard for kunden. Av nettopp denne grunn har vår kundeservice aldri slått seg til ro, men forsøker hele tiden å fornye seg og oppnå noe mer. Hver medarbeider blir daglig konfrontert med følgende spørsmål: Hva kan vi gjøre enda bedre? Kan vi finne frem mer beskrivende bilder, gi gode råd om riktig pære, eller kan vi sørge for at bestillingsbekreftelsen blir sendt ut enda raskere?

Helt fra Lampegiganten sin begynnelse har vi hatt en grunnregel i kundeservice-avdelingen: For hver kritikk, også av negativ art, skal vi være takknemlige. Ved ærlig tilbakemelding får vi muligheten til både å se nøyaktig hvor vi kan forbedre oss, og også gjennomføre de riktige tiltakene slik at servicen til våre kunder kan bli bedre.

Medarbeiderne våre som hver dag får lov til å gi og oppleve uinnskrenket kundeorientering, bidrar sterkt til suksessen for selskapet. Men det er kundene våre og deres tilbakemeldinger som bidrar og understøtter den videre utviklingen til Lampegiganten. Lampenwelt (som Lampegiganten er en del av) har 100 000 positive omtaler og Lampegigantens høye resultater på Trustpilot viser at vi er utelukkende dedikert til kundene våre. Vi sier gjerne i Lampegiganten at hos oss, er kunden kongen.

Mer om trygg og fordelaktig service fra Lampegiganten.no kan du lese mer om her.

  • 1 200 000 produkter på lager
  • 30 dagers åpent kjøp
  • Topp kundeservice og eksperthjelp

Ikke gå glipp av våre Black Week-tilbud!

Meld deg på nyhetsbrevet nå og få de beste tilbudene først!

100 kr rabattkode

*Rabattkoden er gyldig i 21 dager fra mottakelse og gjelder bestillinger med en minimumsverdi på 750 kr. Kun en rabattkode per kunde og for én bestilling. Kan ikke kombineres med andre kuponger eller koder og kan ikke senere trekkes fra en regning. Gjelder ikke for unntatte merker og produsenter.