Lamper og lys for et nydelig hjem, arbeidsplass og hverdagsliv

Fascinasjonen for lyset, dets design og effekt samt den raskt utviklende teknologien er en av hjørnestenene i Lampegiganten.no, Skandinavias største online-handel for lamper og belysning. Produktsortimentet vårt på over 30 000 produkter tilfredsstiller både privat- og bedriftskunder.

Lys fascinerer. Lys forandrer.

Fascinasjonen for lyset, dets design og effekt samt den raskt utviklende teknologieon er en av hjørnestenene i Lampegiganten.no, Skandinavias største Online-handel for lamper og belysning. Produktsortimentet vårt på over 25.000 artikler inspirerer gjennom ulike stilarter, moderne teknikk og muligheten til å finne nøyaktig det passende lyset til ethvert behov.

Det riktige lyset er langt mer enn lysstyrken. Lyset gjør en stue hjemmekoselig, kontorer og konferanserom mer profesjonelle, spisestuen og danderte retter mer tiltalende og gir selv kunst av høyeste kvalitet scenen som den fortjener. I tillegg sparer moderne lyspærer som LED-pæren opptil 80 % av kostnaden og erstatter enkelt den tradisjonelle glødepæren – med naturligvis god eller enda bedre lyskvalitet.

Lys fascinerer. Lys forandrer. Vi beviser det for deg med over 30 000 fasinerende, praktiske og dekorative lamper og lys. Gjør din lyse beslutning hos oss i Lampegiganten.no!

  • 425 000 produkter på lager
  • 60 dagers åpent kjøp
  • Topp kundeservice og eksperthjelp
23 96 04 30 Tjeneste

Mandag til fredag
09:00 - 17:00

Finn den rette belysningen til ditt hjem

Eksklusiv nyhetsbrev-påmelding

100 kr rabattkode

*gyldig t.o.m. 31.03.2021, med en bestillingsverdi på minimum 750 kr. Ikke mulig å kombinere med andre rabattkoder.