Barnerom vegglamper

Vegglamper til barnerom – fint og praktisk

Barna våre har bruk for en strukturert hverdag, som gir dem stabilitet og sikkerhet. Barn kan også ha bruk for visse måter å falle i søvn på, som for eksempel vuggeviser, musikk og godnatthistorier. Belysningen på barnerommet bør derfor være passende.

Vegglamper til barnerommet, er i tillegg til taklampen, et must. De gir en grunnbelysning, som samtidig er stemningsfull og koselig. Vegglampene kan også hjelpe barn med å sovne, spesielt justerbare lampene der lyset kan dempes. Hvis man kan justere belysningen, kan man alltid tilpasse situasjonen. Det kan være ytterst nødvendig med justerbar belysning på barnerommet. Når barna leker med klosser på gulvet, eller sitter ved skrivebordet og tegner, har de bruk for god belysning. Likeså har foreldre også bruk for lys når de skal lese godnatthistorier.

Mange barn er mørkeredde, vegglampe er med på å fjerne denne angsten. Man kan også få dempet belysning til barneværelser i andre versjoner, som bordlampe, gulvlampe og sengelampe. Vegglampen er også utrolig nyttig når det gjelder å hjelpe barna med å orientere seg. Eks. hvis de skal på toalettet om natten; med den dempede belysningen våkner de ikke helt opp, og er derfor i stand til å falle raskt i søvn igjen.

Belysning til barnerom i forskjellige design

Et dekorativt supplement til vegglamper til barnerom, er også de såkalte magiske lanterner. De magiske lanternene roterer rundt og former på den måten forskjellige motiver på veggen, slik som blomster, sommerfugler, engler eller feer.


  • 425 000 produkter på lager
  • 60 dagers åpent kjøp
  • Topp kundeservice og eksperthjelp
23 96 04 30 Tjeneste

Mandag til fredag
09:00 - 17:00

Finn den rette belysningen til ditt hjem

Eksklusiv nyhetsbrev-påmelding

100 kr rabattkode

*gyldig t.o.m. 31.03.2021, med en bestillingsverdi på minimum 750 kr. Ikke mulig å kombinere med andre rabattkoder.