Vegglamper rustfritt stål

Utendørslampe av rustfritt stål til eksklusivitet i utendørsarealer

En utendørslampe av rustfritt stål er prikken over i’en på en stilfull eiendom. Det kjølige, rolige lyset og det noble, diskrete designet er med på å utrykke din gode smak og gir alle besøkende og forbipasserende et varig inntrykk. Lampegiganten.no tilbyr et bredt utvalg av utendørslamper av rustfritt stål. Hvis du ikke finner en lampe etter din smak, eller hvis du er i tvil er vi alltid villige til å hjelpe.

Utendørs sikkerhet

Om natten, og især om vinteren når det blir tidlig mørkt, er det viktig med ordentlig utendørsbelysning, slik at ingen kommer til skade når de kommer hjem. Vegglampen er en god løsning på dette. Leter du etter en elegant, men likevel robust lampe, er vegglampen av rustfritt stål, med sin tidløse overflate og farge et perfekt tilbud.

Rustfritt stål blir ofte brukt til lamper med moderne design, blant annet den utendørs vegglampen, som i sin form minner om antikke lanterner.

Vegglamper av rustfritt stål med sensor

Som mange andre vegglamper, kan vegglampen av rustfritt stål også fås med sensor. Denne er spesielt egnet til utendørs bruk, siden den kun lyser når det er nødvendig. Energisparing er den riktige veien frem. Vegglampen av rustfritt stål utstyrt med en sensor, er også utstyret med en mørkesensor. Denne styrer automatisk lyset etter et visst nivå av lysstyrke, som på forhånd kan innstilles. Lyset er da i ”alarmberedskap”, og reagerer øyeblikkelig ved bevegelse i område.


  • 425 000 produkter på lager
  • Gratis frakt v/kjøp over 2 000 kr
  • Betal med Klarna faktura
23 96 04 30

Ma. til fr. 09:00 – 17:00

Finn den rette belysningen til ditt hjem

Eksklusiv nyhetsbrev-påmelding

75 kr rabattkode

*gyldig t.o.m. 31.12.2018, med en bestillingsverdi på minimum 550 kr. Ikke mulig å kombinere med andre rabattkoder.