Vegglamper klassisk/antikk

Antikke og klassiske vegglamper – behagelig romatmosfære i tidløs stil

Vegglamper gir indirekte lys, og sørger på den måten for en behagelig og varm atmosfære. Hvis vegglampene plasseres adskilt fra resten av belysning, kan de forskjellige fokuspunkter også innstilles enkeltvis. Som en del av rommets dekorasjon, anvendes vegglampene som oftest til belysning av malerier, trofeer eller speil. Begrepet vegglampe strekker seg langt tilbake i historien. Allerede i oldtiden festet forfedrene våre fakler på veggene for å belyse hulene. Også i dag finner man mange vegglamper i fakkelform på markedet, selv om de aller fleste ikke lenger har åpen ild som lyskilde.

Den klassiske vegglampen

Den klassiske stilen er uavhengig av skiftende trender. «Tidløs» er det rette ordet å bruke når man skal beskrive den klassiske vegglampe. Den klassiske vegglampen er enkel, elegant og preget av klare linjer. En klassisk vegglampe går aldri av mote, du kan derfor alltid være trygg når du kjøper en slik type vegglampe.

Antikk betyr ikke bare noe som er gammelt og verdifullt, eller generelt bare gammeldags. Begrepet betyr rett og slett at stilen er funnet opp i en annen tidsalder. Slik er det også med våre antikke vegglamper. Pynt hjemmet ditt med stilfulle vegglamper, og reis gjennom tiden. La deg inspirere av alle de klassiske og antikke vegglampene i sortimentet vårt.


  • 425 000 produkter på lager
  • 30 dagers åpent kjøp
  • Alle priser inkluderer mva og toll
23 96 04 30

Mandag til fredag
09:00 - 17:00

Finn den rette belysningen til ditt hjem

Eksklusiv nyhetsbrev-påmelding

100 kr rabattkode

*gyldig t.o.m. 31.12.2019, med en bestillingsverdi på minimum 750 kr. Ikke mulig å kombinere med andre rabattkoder.