Vaiersystem monteringsklar

Monteringsklare wiresystemer

En stilfull belysningsløsning for kompleks arkitektur

wiresystem

Når er det aktuelt å bruke et wiresystem?

Med et wiresystem kan du lyssette rommet med flere lyskilder på ulike steder med kun et enkelt tak- eller vegguttak. Eksempler på dette er et kjøkken med tilgang til spisestue, en lang gang eller en stor stue med flere sittegrupper.

Bruk av wiresystem egner seg også godt i komplekse rom eller rom med vanskelig arkitektur, for eksempel rom med skråtak eller med mange vinkler og hjørner.

Et wiresystem er dessuten en moderne belysningsløsning, både utseendemessig og teknisk.

Hva er fordelen med et monteringsklart wiresystem?

Monteringsklare wiresystemer har en fast lengde og et bestemt antall lamper. Systemet leveres komplett i en pakke og er klar til montering. Du trenger derfor ikke å planlegge eller kjøpe ekstra tilbehør.

Lampene kan fordeles og rettes etter eget ønske på wiren, noe som gir deg fleksibilitet: Lyssettingen kan dermed tilpasses rommet.

wiresystem
wiresystem

Fins det monteringsklare wiresystemer med led?

De fleste av dagens wiresystemer benytter led-teknologi. Du finner dem både med lamper med innebygd led-teknologi og med standard fatninger. Førstevnte system har ofte et minimalistisk design. Systemer med standard fatninger leveres ofte med passende led-pærer, for eksempel led-lys med sokkel GU5.3 / MR16 for spottbaserte systemer.

Led-teknologien har lang levetid og er energieffektiv og er derfor både strøm- og kostnadsbesparende. Dette gjør at wiresystemet trenger lite vedlikehold.

Vær imidlertid oppmerksom på at ikke alle led-baserte wiresystemer kan dimmes. Du finner ut om systemet er dimbart ved å studere systemets produktdetaljer.

Vil du vite mer om monteringsklare wiresystemer eller lignende belysningsløsninger og om disse er dimbare? Eller har du flere spørsmål om lys og belysning? Våre fagfolk hos kundeservice hjelper deg gjerne på telefon 23 96 04 30 eller via kontaktskjema.

  • 1 200 000 produkter på lager
  • 30 dagers åpent kjøp
  • Topp kundeservice og eksperthjelp

Dra fordel av eksklusive rabatter kun for abonnenter på nyhetsbrevet!

Registrer deg nå for vårt gratis nyhetsbrev og spar i dag!

100 kr rabattkode

*Rabattkoden er gyldig i 21 dager fra mottakelse og gjelder bestillinger med en minimumsverdi på 750 kr. Kun en rabattkode per kunde og for én bestilling. Kan ikke kombineres med andre kuponger eller koder og kan ikke senere trekkes fra en regning. Gjelder ikke for unntatte merker og produsenter.