Vaiersystem monteringsklar

Wiresystemer for en fleksibel lysinnredning

Wiresystemer tilbyr en særlig god lysløsning til ethvert rom, idet det er mulig å utvide med ekstra tilbehør og man kan bytte de enkelte lamper ut. Selv svære romlige utfordringer er intet problem for wiresystemet. Man kan eks. skaffe den optimale belysningen i et rom med skråtak eller skjeve vinkler. For det meste går takken til den enkle installasjonen, hvor det bare skal brukes en enkel strømtilslutning for å sikre en dekkende belysning. De enkelte lamper som man henger på wiresystemet, kan omplasseres og tilrettelegges, alt etter hvor i rommet man har mest bruk for lyset.

Wiresystemer i høyspennings- eller lavspenningsutgaver

Både skinnesystemer og wiresystemer finnes i to utgaver når det gjelder strømspenning: høyspenning (230V) og lavspenning (12V). Et lavspennings-wiresystem drives av en lav beskyttelses- spenning på 12V, og skal bruke en transformator som omdanner el-nettets spenning fra 230V til 12V. Til høyspennings-wiresystemer har man ikke bruk for en transformator, siden den kan drives direkte med el-nettets spenning på 230V.

Monteringsklare wiresystemer er komfortable

En særlig praktisk og komfortabel løsning er monteringsklare wiresystemer, som man kan kjøpe i et sett. Alt etter hvor stort settet er, inneholder wiresystemet fem, syv eller åtte lamper, som kan monteres på begge wirene. Også ved de ferdige settene kan man velge mellom de som bare inneholder spotlights, eller slike som består av små hengelamper. Også LED-lamper er en mulighet. Med mulighet for å dempe lampene, kan man også skape forskjellige lysstemninger i rommet med et wiresystem. Ingenting står lengere i veien for en hyggelig, romantisk kveld.


  • 425 000 produkter på lager
  • 60 dagers åpent kjøp
  • Topp kundeservice og eksperthjelp
23 96 04 30

Mandag til fredag
09:00 - 17:00

Finn den rette belysningen til ditt hjem

Eksklusiv nyhetsbrev-påmelding

100 kr rabattkode

*gyldig t.o.m. 31.03.2021, med en bestillingsverdi på minimum 750 kr. Ikke mulig å kombinere med andre rabattkoder.