Utenpåliggende spotter

Møbelbelysning – lys opp møblene dine!

Møbelbelysning er som navnet hentyder til, belysning som monteres på et møbel. I motsetning til innebygd møbelbelysning er vanlig møbelbelysning ikke bygget inn i selve møblet. Av den grunn tar de mere plass i rommet enn en innebygd møbellampe. Møbelbelysning er ikke bare praktisk når det gjelder opplysning av hyller, vitriner eller skap, men setter også møblet, bokstavelig talt, i rett lys.

Siden møbelbelysning ofte blir plassert på treverk, skal man ubetinget sørge for at de har brandbeskyttelsessymbolet „M“. Denne godkjennelsen garanterer at varmeutviklingen fra lampen ikke er brannfarlig, ved montering på et møbel av tre.

Billig og sikkert – LED-møbelbelysning

De mest praktiske og ukompliserte typer møbelbelysning, er de moderne lysdiodene (LEDs). De utvikler nesten ikke varme når man bruker de, noe som minimerer risikoen for brann. En annen fordel ved LED-møbelbelysning er alle fargedesign-mulighetene, som LEDs store fargeutvalg tilbyr. En møbellampe utstyrt med LEDs skaper et fantastisk lys- og fargevidunder ut av ethvert skap, enhver vitrine eller enhver hylle.

Møbelbelysning – stemningsskaper i ethvert rom

Uansett om det er i bokhyllen på eget bibliotek, eller i vitrinen – møbelbelysning oppholder alltid flere formål samtidig. De setter fokuspunkter og avgir samtidig lys som sørger for en stemningsfull atmosfære i hele rommet. Ved de forskjellige møbellampene i sortimentet vårt - fra klassiske runde møbellamper til fargede LED-strips - er der noe for enhver smak!


  • 425 000 produkter på lager
  • 60 dagers åpent kjøp
  • Topp kundeservice og eksperthjelp
23 96 04 30

Mandag til fredag
09:00 - 17:00

Finn den rette belysningen til ditt hjem

Eksklusiv nyhetsbrev-påmelding

100 kr rabattkode

*gyldig t.o.m. 31.03.2021, med en bestillingsverdi på minimum 750 kr. Ikke mulig å kombinere med andre rabattkoder.